Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Intel core 2 duo e6850 box Prosím o Radu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    Moc prosím o radu jaktože mi nejde procesor na 3ghz a běží jen na 2,4ghz?Jeto nějak chyba pc nebo je to třeba zakladkou(Asus P5N32 sli premium)Budu moct rád dyž se někdo zve na tento příspěvek.Neno na icq 203221500 nebo e-mail Misteri0@seznam.cz..Předem děkuji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    17

    A máš nastaveno 1333 MHz? Nebo je možná BIOS staršího data a proto to blbne. Nebo zkusit nastavit v biosu default, nebo, že by byla zapnuta nějaká šetřící fce? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Stahni si CPU-Z a hod sem screen....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    2,4GHz vychází jen při násobení 266*9. Takže žádná šetřící utilita to není, problém je v tom, že deska má zřejmě starší BIOS, který podporuje jen FSB 1066 a né požadovaný FSB 1333 (proto těch 266 (1066/4). Procesor by se dal na požadovanou frekvenci určitě dotaktovat, ale ideální by bylo updatovat BIOS, který už by měl FSB 1333 "znát".

    EDIT:
    This motherboard supports the latest Intel® Core™2 processors in LGA775 package. With new Intel® Core™ microarchitecture technology and 1066 / 800 MHz FSB, Intel® Core™2 processor is one of the most powerful and energy efficient CPU in the world.
    Tak bohužel, deska CPU s FSB 1333 nepodporuje. Update BIOSu nepomůže. Jak se chová BIOS k CPU? Zobrazuje E6850 nebo unknown?
    Naposledy upraveno uživatelem tgfh: 03-01-2008 v 18:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Posledni bios 0901 ma napsany - "Support new CPUs" takze bych to stejne zkusil. Ale moc nadeli bych tomu nedaval, protoze je z 2007/07/2. V CPU supportu ten procesor taky neni.

    Zkus tech 1333 nataktovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    V CPU supportu ten procesor taky neni.
    Právě, že tam není žádný s FSB 1333
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    procesor je normálně vidět mužu ho nataktovat všechno ale když ho taktnu tak to naběhne a hned to prostě spadne a znova reset pc..jestli vite taková ta modrá obrazovka...To sami z ramkama maj tam být 800 od kingstonu a běhaj taky jen na 667Mhz


    A Tady je ten sreen http://imagecz.110mb.com/#.JPG
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No jsou tu 2 možnosti. (teda 2 který mě napadaj) 1. Určitě by šel procesor na svou nominální hodnotu přetaktovat, ale vzhledem k tomu že si neumíš ani nastavit paměti tak mě napadá 2. procesor vrátit/vyměnit za E4500/4600 s fsb 800.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    6

    To ja ty pameti nastavim i přetaktuji procesor ale je tu haček že to prostě spadne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Socket 1156/1366: INTEL Core i5-750 Quad-Core vs. AMD Phenom II X4 955 Black Edition Quad-Core
    Od Svadlik v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 17:24
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 20:27
  3. Core 2 Duo E6850 - hodnoty v CPU-Z???
    Od Primergy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 00:36
  4. prosim poradte jakou desku pro Intel Core 2 Quad Q9450
    Od tommmmm v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 00:04