Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Zapojení Corsair HX520

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    55

    Zdravím, potřebuji poradit se zapojením zdroje Corsair HX 520
    1. Kam se zapojuje 8pin EPS12V nebo je navíc
    2. Můžou být zapojené DVD a HDD na jedné kšandě nebo je lepší každá zvlášt
    3. Kam zapojit přední LCD panel

    Sestava Intel C2Q6600, GF Nvidia8800GTS, MB Asus P5K, 320HDD SATA, DVD SATA
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ten 8Pin sa zapája do niektorých základných dosiek, DVD a HDD kľludne zapoj na jednu vetvu aby si mal v PC menej káblov, nepotrebné odpojíš
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od Brecht51 Zobrazit příspěvek
    Zdravím, potřebuji poradit se zapojením zdroje Corsair HX 520
    1. Kam se zapojuje 8pin EPS12V nebo je navíc
    2. Můžou být zapojené DVD a HDD na jedné kšandě nebo je lepší každá zvlášt
    3. Kam zapojit přední LCD panel

    Sestava Intel C2Q6600, GF Nvidia8800GTS, MB Asus P5K, 320HDD SATA, DVD SATA
    Jakej přední LCD ?? ty máš bendnu eurocase 5212 nebo jak to je ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    DVD a HDD kľludne zapoj na jednu vetvu....
    Tohle ma nekdy za nasledek nespusteni PC (zkusenost myho znamyho + cca 4 hodiny laborovani).... vysledek: HDD se systemem je lepsi mit na samostatny ksande ale treba to s Corsairem nehrozi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    55

    Spuštění proběhlo v pořádku i na jedné kšandě, pouze HDD nějak divně chroupe. LCD jsem nakonec odpojil protože stějně ukazovalo nějaké ptákoviny + - 15 stupňů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Tohle ma nekdy za nasledek nespusteni PC (zkusenost myho znamyho + cca 4 hodiny laborovani).... vysledek: HDD se systemem je lepsi mit na samostatny ksande ale treba to s Corsairem nehrozi....
    Corsair je tvrdej zdroj jeden z nejlepších na trhu takže problém nebude mít proto že ho mám také a sem na jedné kšandě a v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    Nevím co řešíte na jedné kšandě pár zdroju jsem měl rozebranejch a vždy bylo vše spojeno v jednom bodě ale byl to starší zdroje tak nechci tvrdit že je to tak i i novejch
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    - 8pin se zapojuje do desky, je to napajeni pro dualcore CPU.
    - disk a mechanika na 1 dratu by mely byt u HX520 ok, ale osobne to davam zvlast... Ono to tak vychazi i kabelama
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    - 8pin se zapojuje do desky, je to napajeni pro dualcore CPU.
    pro dualcore rozhodne ne, ty ani zdaleka tolik nezerou. je to pro extremne drahe a zrave procaky - extrem pentia-D, mozna i nejaky extrem C2Q ale pro C2D neni potreba (s rozumnym poctem GHz)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    Vsak dualcore znamena dvoujadrovy, coz pentium D je . Ale jinak mas jasne pravdu, nicmene je hezke vedet, k cemu to je vlastne dobry .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    19

    a jak je to s těma větvema 12V?
    http://www.corsair.com/products/hx.aspx tady píšou, že to má tři 12V větve, ale jsem nikde doteď nenašel, kterej vývod je na který větvi...
    http://www.czechcomputer.cz/uploadim...8961062371.jpg
    jen u dražšího modelu to maj načmáraný http://www.czechcomputer.cz/uploadim...8825199811.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Utáhne Corsair HX520 tuto sestavu?
    Od AlbiDC v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 05:02
  2. Corsair HX520 a regulace otáček
    Od Janeks v sekci Zdroje
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 14:24
  3. Corsair HX520 - smrt ve spánku
    Od happymaster23 v sekci Zdroje
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-12-2008, 00:26
  4. Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 15:16
  5. corsair hx520 - vrceni vetraku
    Od Loli v sekci Zdroje
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 23-03-2008, 16:14