Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zachytávání digitálního videa - jaký SW?

  1. #1
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Tak kupil som si firewire kartu a kabel a konecne dostanem vido z PC do kamery.
    Zo vsetkych programov ktore som stiahol som nakoniec ostal pri windows movie maker.
    Vypalovat som to skusal cez nero ako dvd-video ale vytvorila sa mi iba zložka VIDEO_TS a moj dvd player to neprehra. Ako mam postupovat aby sa mi vytvorila aj zložka AUDIO_TS?
    Za pomoc vopred dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Mne NERO samo vytvorí zložku AUDIO_TS keď dám video dvd ak ju tebe nevytvorí tak tam kľudne skopíruj audio ts s nejakého iného filmu je to tak niekedy robím a funguje to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    A aky soft pouzivas pre capture a strih ?
    A este jedna otazka , pri capture dat type 1 alebo type 2?
    Naposledy upraveno uživatelem SpeedFilip: 06-01-2008 v 15:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Aký soft používam: žiadny lebo nerobím nič z videom a taká istá odpoveď je aj na druhú otázku. Určite ti na to odpovie niekto iný
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Mně se asi nejvíc osvědčily produkty firmy Ulead. Pokud Ti stačí jednoduché sestříhání a vytvoření DVD třeba i včetně pěkného menu, opatři si Ulead DVD Movie Factory /umí samozřejme i zachytávat/ a pokud chceš kompletní střih, tak budeš potřebovat Ulead Video Studio (oba ty programy jsou schopny se vzájemně propojit). Pokud se nepletu, minimálně Ulead DVD Movie Factory se dá vyzkoušet jako Trial (nejsem si ale jistý).

    S Windows Movie Makerem nemám žádné zkušenosti, takže neporadím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Sorry ze opat otravujem ale mam dalsi problem.
    Tentoraz mi PC nenajde kameru, tak som skusil PC vypnut vybral som fw kartu, znova zapol ale stale je nechce najst. Ja uz som z tej kamery zufaly. vopred dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Tak co, nikto nic?
    V com je ten roblem?
    reputaciu pridam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    9

    tak od zacatku:
    osobne povazuji termin "zachytavani videa" [pouzivany v mikrosoftich produktech] za ponekud nevhodny, nebot video zachytava kamera. ted pouze KOPIRUJES data z pasky na hdd.
    na kopirovani/prenos/stahovani/blablabla videa z kamery do pc existuji desitky sw, a temer kazdy editacni sw to umi sam. muzes zkusit sony vegas, pinnacle cosikdesi, edius, premieru... ja pouzivam na kopirovani scenalyzer [stahne data a rozdeli soubory podle scen = co strih to novy soubor. na strihani edius.
    avi typ 1 a 2 se lisi timz ze typ 1 umi udelat soubor max 2gb, typ 2 zas nemusi umet precist kazdy editor.
    co se tyce 1394 karty, pises zes ji vyndal a presto nefunguje, coz zni jakozes ji tam uz nedal zpet???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele SpeedFilip
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    215

    Samozrejme ze som ju zapojil opat. V spravcovi radic 1394 najde. Kamera vsak nekomunikuje s PC .
    Z toho mi vychadza ze bud sa pokazilo fw v kamere (vzdy som ju pred pripojenim pre istotu vypol) alebo
    je chyba niekde v PC alebo kabel. Viem ze najlepsie by bolo skusit pripojit kameru k inemu pc ale nemam tu moznost.
    Ak je to chyba v kamere uznaju mi to na reklamacii?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    135

    Ja pouzivam windv 1.2.3, na stazeni videa z kamery to staci. Nasledne kroky v Ulead Video Studiu, slozitejsi veci v Pinnacle.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zachytávání videa z videokamery
    Od superdrooper v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 08-09-2011, 19:30
  2. Jaký program na tvorbu videa?
    Od jim.133 v sekci Video a TV
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-07-2011, 19:39
  3. Zachytávání DVB-T a jeho úpravy
    Od snehulak2006 v sekci Video a TV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 09:53
  4. Jaký program na úpravu videa?
    Od Calabre v sekci Video a TV
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 19:43
  5. Zachytávání obrazovky do videa
    Od Intri v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 22:42