Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zvuková karta a zapojení předního panelu na case

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    129

    Ahoj jakou mi poradíte kvalitnější zvukovku max. 1800,- Kč do PCI aby na ní šel zapojit přední panel? mám tam konektory AC 97 a HD intel teda aspon myslím, case je chieftec GX-01B http://www.svethardware.cz/recenze-c...ost-sama/16757 zde je i foto konektorů..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    No jestli máš ten 10-pin Intel HD konektor, tak třeba tahle karta ho má.

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41106

    Edit: I levná Audigy SE má konektor na připojení předního panelu.

    http://www.czechcomputer.cz/product....=34569#userpic
    Naposledy upraveno uživatelem johny__g: 09-01-2008 v 14:10
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    129

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    No jestli máš ten 10-pin Intel HD konektor, tak třeba tahle karta ho má.

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41106

    Edit: I levná Audigy SE má konektor na připojení předního panelu.

    http://www.czechcomputer.cz/product....=34569#userpic
    to vím že ho má ale to bych ho musel přepájet a to nechci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Nechápu - jak přepájet? Jestli máš ten Intel HD kabel k přednímu panelu na case tak ho prostě zapojíš do zvukovky a je to, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Tak to taky moc nechápu...Jak už ale říkal johny__g.Z předního panelu ti vedou 3 kabely(viz. obrázek).A jeden z nic, ten žlutý, je ten,který zapojíš do zvukovky a bude hotovo.Pokud ho tam ale nemáš,tak se asi někde stala chyba

    Taty ten obrázek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    129

    Citace Původně odesláno od ...No...Name... Zobrazit příspěvek
    Tak to taky moc nechápu...Jak už ale říkal johny__g.Z předního panelu ti vedou 3 kabely(viz. obrázek).A jeden z nic, ten žlutý, je ten,který zapojíš do zvukovky a bude hotovo.Pokud ho tam ale nemáš,tak se asi někde stala chyba

    Taty ten obrázek...
    mluvím o Audigy SE která NEMÁ ten konektor.. nebo pokud ano tak chci foto kde je to jasně vidět, dvouřadový konektor
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Omlouvám se...jsem to četl a přeskakoval...a nějak sem si nevšiml...

    No k té Creative Labs X-Fi mX Xtreme Audio.Tam si myslím že to zapojit opravdu nepůjde.V diskuzo se to tam řešilo
    ->http://www.czechcomputer.cz/disc_doc....html?ansid=67

    Myslím že k této už půjde.Ale je to jen můj předpoklad z toho,že je k ní dokoupitelný přední panel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    jenze on chce zvukovku do 1800,- ne do 3 500,- ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    jenze on chce zvukovku do 1800,- ne do 3 500,- ....
    To chce,já mu jen napsal co jsem nejrychleji našel...A ty kdybys mu chtěl opravdu pomoct,tak koukneš na net a napíšeš sem...

    Projel jsem net a našel jsem zvukovku která splňuje tvoje požadavky.Je to Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer.
    Tady ještě odkaz na obrázek.Je tam vidět konektor na přední panel http://images.europe.creative.com/is...me_Gamer_b.jpg
    Naposledy upraveno uživatelem ...No...Name...: 13-01-2008 v 19:28
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zapojení HD Audio z I/O panelu
    Od martin155 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-12-2013, 17:18
  2. Zapojení předního audia
    Od Novotak33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 19:15
  3. Jak zapojit jednotlivé piny předního audio panelu na desku.
    Od radovan_cz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-06-2008, 14:07
  4. Problém s připojením předního audio panelu
    Od agent21 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-12-2007, 08:59
  5. Zamrzání PC po připojení USB do předního panelu
    Od Nemo_CZ v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-07-2007, 17:00