Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 46

Téma: Nový herní comp...

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    110

    Ohodnoťte případně dodejte lepší...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: pc1.JPG 
Zobrazení: 157 
Velikost: 67.2 KB 
ID: 2322   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: pc2.JPG 
Zobrazení: 179 
Velikost: 77.0 KB 
ID: 2323   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PC3.JPG 
Zobrazení: 175 
Velikost: 27.8 KB 
ID: 2324  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Jevi se to ok.Jakej je cenovej limit(ja jen že ten monťas je docela malej a ta case...)?disketovka?budiž... Nebylo by lepší místo 8800GT OC 8800GTS (G92)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    110

    no jako cenovy limit uz jsem i já trochu prekrocil a je to max kolem 26 000...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Paměti obyčejné A-Data, bohatě stačí.

    Ten monitor bych fakt nekupoval, raději ještě pár tisíc došetři než mít takovouhle mrchu. Monitor narozdíl od zbytku PC nekupuješ na rok a oči máš jen jedny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Potrebujete skutecne disketovku?

    Vymenil bych DVD vypalovacku za Samsunga a LCD monitor za LG nebo Samsung.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    CPU by uplne stacil E8200
    RAM: pro Intel je casovani CL4 zbytecny, vezmi 2x A-Data CL5
    HDD: uvazoval bych nad 320GB, ten ma daleko lepsi pomer cena/kapacita

    coz dela + cca. 800,- (kdyz nechas 250GB disk, tak 1.100,-). Ty bych vrazil urcite do lepsiho monitoru (19" klasika nebo 20" wide)....

    VGA taky nekupuj za 7k, tyhle karty by mely realne stat kolem 6k a dostupnost uz se zlepsuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    A desku - nestačila by obyčejná P35-DS3? Potřebuješ RAID a DDR3 sloty? S tím diskem souhlasím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    110

    A proč by tam ty ddr3 sloty neměly být? např v budoucny ceny pamětí ddr3 klesnou a muzu rozsirit..a jinak s tim hdd...ted mam 160 GB a vubec ho nemam vyuzity...takových 60 GB jenom takze mi 250 bohate staci...a disketovku potrebuje tatka:-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    110

    a tu grafiku taky jako nechci jen ten model..jinak bych bral asi od gigabyte za neco malo pres 6000...a proc snizovat vykon cpu???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    A desku - nestačila by obyčejná P35-DS3? Potřebuješ RAID a DDR3 sloty? S tím diskem souhlasím.
    No jasne, to sem si ani nevsim, DS3 bude uplne idealni....
    Tak to uz mas usetrenych cca. 1.200,-, ktery priplat na monitor..... jestli muzu trochu doporucit, nedavno sem v Alfe kupoval LG 19" L1953TR-SF a vyhovuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    asi bych prehodnotil-mys,vypalovacku,monitor,repro,desku,procak.. gk-zbytecne draha..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    110

    mys, vypalovacka atp. jsou drobnosti..navíc proč bych si nemohl koupit repráky 2.1 genius? mám totiž málo místa a stejně bych měl 5.1 ve předu...GK bych tuto nekoupil ale stejnou od jinyho vyrobce...a jinak monitor si koupiom 19Wide?a jako procak si myslim ze je dobrej (na hry teda AMD nechci) a ta deska taky není spatna...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jestli chces 19", tak kup klasiku 1280x1024.... nekupuj wide, ta ma na vysku jen 900px a to je hrozne malo.

    Kdyz wide, tak aspon 20" (1050px)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    110

    ok..díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od georginho Zobrazit příspěvek
    A proč by tam ty ddr3 sloty neměly být? např v budoucny ceny pamětí ddr3 klesnou a muzu rozsirit..
    omyl. podivej se na maximalni mozne kapacity... muzes osadit 8GB DDR2 a 4 GB DDR3... nevim jak u tebe, ale u me je jasna volba 8GB nez pochybny prinos vykonu a omezeni jen na 4GB
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nový comp 15000 bez disků a OS
    Od Mates81 v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 17-05-2012, 18:24
  2. Nový comp
    Od smrdis12345 v sekci PC - nová sestava
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 10:37
  3. Novy comp i na hry
    Od houmles1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-06-2009, 13:48
  4. Nový comp, také na hraní her
    Od houmles1 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-11-2008, 23:19