Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Asus Crosshair

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    38

    Na desce je osmikolíkový napájecí konektor (ATX12V V2,3??) a z toho jsou čtyři zaslepeny. Takže desku napájím čtyřkolíkovým konektoren, ale zdroj má i osmikolíkový konektor (EPS12V V2,91??). Pls o nějaké vysvětlení. Předem díky.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: crosh_hlavni.jpg 
Zobrazení: 151 
Velikost: 84.4 KB 
ID: 2354  
    Naposledy upraveno uživatelem VGR_AMP: 14-01-2008 v 23:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Vas board je ATX Form Factor s 24-pin ATX Power connector a 8-pin ATX 12V Power connectorem. Pouzijte tedy tyto. Existuji i EPS12V - 24 pin main, 8 pin secondary desky a tak vyrobci delaji zdroje, ktere umi oboji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    38

    je teda jedno jestli to bude napájet 4-pin, nebo 8-pin??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    8pin je pro extremne zravy procesory. kdyz mas 8pin na zdroji i na desce, nevidim duvod proc ho nezapojit. nicmene jestli v te desce mas normalni procesor "pro smrtelniky", nemel by v zadnym pripade nastat problem jen s 4pin
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    38

    Mám AMD Athlon X2 6400 Black edition. Nebude tem 8-pin spíše pro 4-jádra?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    nevim jake presne jsou plany s 8-pin na platforme AMD, ale u intelu je potreba pro extrmne zrave Pentia D extrem edice a taky extrem edice C2Q (cili i dvoujadra)

    mozna je to priprava do budoucnosti na nejake FX phenomy, nevim

    nejjednodusi bude podivat se do manualu co pise vyrobce
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    38

    dík za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    proste tam zapoj klidne 8 pin, nic tim nezkazis
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus Crosshair V Formula-Z (částII.) a AMD Vishera FX
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 13-11-2012, 11:18
  2. Socket AM3: ASUS Crosshair IV Formula a OC RAM A-Data 2000x
    Od flanker v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-11-2010, 16:14
  3. Socket AM3: Asus CROSSHAIR III Formula
    Od Jegoretello v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 11:19
  4. Asus Crosshair II formula, NF 780
    Od ladislav.gregor v sekci Alphacool - co Vás zajímá
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-05-2009, 00:29
  5. Flashnutí Asus CROSSHAIR
    Od VGR_AMP v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2008, 21:11