Vstup do zamčeného uživatelského účtu
Ahoj,
přestavěl jsem počítač a jako disk s OS jsem použil nový disk, ten původní mám jako vedlejší. Je možné se nějak dostat do původního uživatelského účtu, když je zaheslovaný(heslo samozřejmě znám), aniž bych musel s tohoto disku nabootovat? Musel bych na něm přeinstalovat Windows, protože mi se starou instalací nenaběhnou.
Mám Windows XP.
přestavěl jsem počítač a jako disk s OS jsem použil nový disk, ten původní mám jako vedlejší. Je možné se nějak dostat do původního uživatelského účtu, když je zaheslovaný(heslo samozřejmě znám), aniž bych musel s tohoto disku nabootovat? Musel bych na něm přeinstalovat Windows, protože mi se starou instalací nenaběhnou.
Mám Windows XP.
Máš na mysli že by jsi bootoval z toho nového disku který momentálně používáš na system a dostal se do učtu na původním disku kde byl system? To se obávám že ti nepujde. Nebo by jsi teoreticky mohl zkusit WMWare což ti vytvoří virtuální systém a zkusit do něj narvat ten byvalej systemovej disk. Ale je to jen teoretická možnost, nidky jsem to nezkoušel a k tomuhle je taky dobrý mít nějakou výkonější sestavu aby to zvládal počál
Nedostanes se na nej tak z eby ses pres nej prihlasil ale muzes se dostat do veskerych slozek v tom uctu tzn .. dokumenty atd stejne tak se odstanes k souboru outlooku i outlook expresu .. predpokladam ze z toho uctu chces hlavne vytahat nejake zalohy ..
Otázkou taky co s tím zamýšlí. Na soubory se samozřejmě dostane, to je v pohodě... Pokud se chce přihlásit tak leda zkusit ten WMWare a nacpat do něj ten disk jestli by to šlo, jenže tot otázka jestli do něj narve už hotovej system.
Nenapada me ale jedina rozumna vec proc by to clovek delal .. proste k evsemu co tam je se dostane tak ze si to vytahne z adresare tak proc by se pres tenucet mel pojit?
Možna mel soubory chraněny, v tom připadě by se k nim z jineho učtu ani systemu nedostal. V takovem připadě pokud nepomuže to co radil Zoidik, tak nepomuže asi nic.