Notebook - padá při najíždění
ahoj .. notebook Asus, starý šuplík.. procesor Intel 500 MHz. Notebook zapnu, začne najíždět. Těsně před koncem se objeví hláška : Isass.exe - systémová chyba .. pro dokončení API není dostatek prostředků. Odkliknu ok, počítač se restartuje a tak stále dokola. Vypnout se dá jedině natvrdo. Poradí někdo co s tím?
díky
díky
Virus Sasser pravdepodobne. Nejlepe zazalohovat data na jinem kompu a cistej reinstall, pokud do pocitacu moc nevidite.
Samozrejme nezapomente i ty data oskenovat na viry. :)
Samozrejme nezapomente i ty data oskenovat na viry. :)
Jj, reinstall, nebo ještě možná opravu systému, ale nevěřím, že by na tohle zabrala. Taky bych to viděl na Saasříka, dělal mi problém hlavně ve Win2k bez SP.
ahoj.. díky všem za rady. Nakonec jsem se dostala přes F8 do servisní nabídky a zvolila spuštění s poslední fungující konfigurací nebo tak nějak to tam bylo. Systém najel a já zjistila, že disk byl rozdělený na dvě části , no a uživatel ládoval všechna data k systému, takže ho přecpal tak, že win prostě nechodili. Vyřešeno nejprve odebráním některých programů z C: a potom po domluvě s uživatelem zformátováním celého disku a následným spojením obou částí v jednu větší.
Děkuji všem za rady, virus to naštěstí nebyl.
Děkuji všem za rady, virus to naštěstí nebyl.