Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Power Save Mode

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Ahoj, po ciste instalaci Xp a restart po SP2 mi zustal monitor v "power save mode". Stav je zoufaly, protoze byt se toci vsechny vetraky vcetne GK na desce jsou bez signalu i USB porty i LAN. Nelze se dostat do BIOS zda se ze je nefunkcni i krok CMOS clear. Jedná se o nové komponenty. Veskere spoje jsem prekontroloval, nepomohla ani zamena zdroje, osazeni RAM ani pripojeni na jiny monitor a to jak DVI tak analog. Vubec nechapu stav PC a nevim jak z toho. Na netu problem modelove se v čase vyskytujici ale bez popisu smysluplneho reseni. Dekuji za event. pomoc zkusenych.
    monitor LG L204WT-SF - LCD 20
    MB EPOX 8RDA3+
    RAM GEIL (2x256MB) DDR2 PC3200) a RAM Kingston (1x512MB)
    GK Leatek 88OOGT
    zdroj Fortron 350w
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od stechaf Zobrazit příspěvek
    monitor LG L204WT-SF - LCD 20
    MB EPOX 8RDA3+
    RAM GEIL (2x256MB) DDR2 PC3200) a RAM Kingston (1x512MB)
    GK Leatek 88OOGT
    zdroj Fortron 350w
    To asi není myšleno vážně, že? Socket A deska s AGP a DDR1, do toho DDR2 paměti a 8800GT??? To nejde ani sestavit, natož aby to fungovalo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    198

    Jste si jisty tou deskou 8RDA3+ ? Ma to vubec PCI-E slot na 8800 GT?

    Taky si rikam johny, tohle asi bude nejaky vtipalek.

    Kdyz uz jsme u tech vtipku, muzete nam tu sestavu vyfotit a hodit nekam na web?
    Naposledy upraveno uživatelem filky: 17-01-2008 v 15:12
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    MOc se omlouvam spatne sem to napsal, jedna se o grafiku Geforce 6600GT
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od filky Zobrazit příspěvek
    Jste si jisty tou deskou 8RDA3+ ? Ma to vubec PCI-E slot na 8800 GT?

    Taky si rikam johny, tohle asi bude nejaky vtipalek.

    Kdyz uz jsme u tech vtipku, muzete nam tu sestavu vyfotit a hodit nekam na web?
    Vtipalek nejsem :-) spatne sem to napsal, jedna se o grafickou kartu Geforce 6600Gt
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    To asi není myšleno vážně, že? Socket A deska s AGP a DDR1, do toho DDR2 paměti a 8800GT??? To nejde ani sestavit, natož aby to fungovalo...
    Ty patemi jsou oboje DDR 3200 400MHz. 1X512 a 2x256
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    A ako vysvetlíš že do tej dosky si narval 88GT s PCI-e?
    EDIT:neprečítal som si predposledný príspevok
    Naposledy upraveno uživatelem Klingacikx: 17-01-2008 v 16:20
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Tak to pak ano. Jestli jsi nezkoušel pustit PC jen s jedním paměťovým modulem (podívej se do manuálu v kterém slotu má být!) tak to zkus, jinak to vypadá že odešla deska nebo CPU. Takže bych to zkusil v jiném PC - nejdřív CPU, to je jednodušší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    A ako vysvetlíš že do tej dosky si narval 88GT s PCI-e?
    Jak uz sem psal, jedna se o grafickou kartu Geforce 6600GT. predtim sem to spatne napsal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Tak to pak ano. Jestli jsi nezkoušel pustit PC jen s jedním paměťovým modulem (podívej se do manuálu v kterém slotu má být!) tak to zkus, jinak to vypadá že odešla deska nebo CPU. Takže bych to zkusil v jiném PC - nejdřív CPU, to je jednodušší.

    Vsechny komponenty sou v poradku. Kdyz spustim pocitac tak vsechno jede. Pocitac nepiska ani nehlasi zadnou chybu. Jen na monitoru sviti Power Save Mode. Zkousel sem zapojit do DVI i Analog a nic.. porad stejne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Aha, takže to vypadá na grafiku? Nemáš po ruce nějakou třeba do PCI, S3 Trio 64 a podobný šrot? Jestli to s ní najede ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Aha, takže to vypadá na grafiku? Nemáš po ruce nějakou třeba do PCI, S3 Trio 64 a podobný šrot? Jestli to s ní najede ..
    bohuzel nemam. Jine rady?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Jeste me napadlo, dat tam jinou grafickou kartu. Nejakou starsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    11

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Aha, takže to vypadá na grafiku? Nemáš po ruce nějakou třeba do PCI, S3 Trio 64 a podobný šrot? Jestli to s ní najede ..


    A nevis proc to hlasí power save mode?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od stechaf Zobrazit příspěvek
    A nevis proc to hlasí power save mode?
    Do monitoru nejde z grafiky zadnej signal, proto se monitor sam prepne do power save modu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Mass Effect 3 - import save z ME2
    Od Kirk1 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-06-2012, 23:35
  2. Problémy s PC (HW/SW): Dvi power saving mode
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-04-2012, 15:01
  3. POWER SAVING MODE problém
    Od Moskau3 v sekci Monitory
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 13-01-2011, 19:15
  4. POWER SAVING MODE - monitor nenaběhne
    Od vincik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-01-2010, 10:33