Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: L226WTQ...SF alebo PF???

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    test -> http://www.svethardware.cz/recenze-d...26wtq-sf/18849


    Co sa stalo??? Preco sa zrazu v celej recenzii zmenila koncovka modelu z SF na PF? Tak na aky model je ta recenzia???
    Obrazky ostali. Zmenil sa iba kontrast a premenovalo sa to na PF.

    PF-> P ako piano...teda cierny
    SF-> ako silver...teda strieborny

    PF ma lepsi kontrast ale horsiu (vacsiu) velkost pixelov (rozostup bodov), ktora je onicom.

    Prosim o kompetentne vyjadrenie, lebo som si chcel kupit SF a teraz som zneisteny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Asi by bylo ideální kdyby jsi napsal přímo Pavlu Kováčovi, aby jsi dlouho nečekal, než se ti někdo ozve
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    ok skusim...dik

    dufam, ze mi odpise.
    Naposledy upraveno uživatelem e-MP: 19-01-2008 v 23:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    Presli skoro 2 dni a stale ziadna odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    Vyzera to tak, ze namna vsetci kaslu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Asi by bylo ideální kdyby jsi napsal přímo Pavlu Kováčovi, aby jsi dlouho nečekal, než se ti někdo ozve
    Dik za radu, ale kasle namna ako na...nebudem to rozvadzat.

    Po tyzdni mi je to uz jedno a kupim co budu mat (SF alebo PF). Som velmi sklamany z autora a aj sefredaktora (zo zufalstva som napisal aj jemu).

    Inac ktory je lepsi? SF alebo PF?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    29

    ja si myslim ze je to jedno ci sf alebo pf rozdiel je len vo farbe ramu ja som od dnes majitelom http://kah.ekatalog.biz/zbozi/22-lg-...spx?p=z:109204
    a zatiam maximalna spokojnost :-)) ziadny vadny pixel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    Aj ja ho uz mam. Taktiez ziaden vadny pixel a ani to bzucanie ci duchovia. Vyrobeny je v dec2007. Ten tvoj je kedy?

    rozdiel je aj v kontraste
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    29

    moj je vyrobeny ako som sa docital na zadnej strane v januari 2008
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    wow...sakra to je škoda. a firmware mas tiez 1.3? zistis ho cez programcek co bol na cd forteManager...Support>Asset ID>EDID revision

    Teraz som za dozvedel, ze tam mam nastavene nejako Display Gamma na 2.20. Tak to asi preto mam tak zosvetleny obraz, ktory sa neda znizit.
    Ako ho mas nastaveny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    29

    presne to iste tam mam aj ja edit revision 1.3 a gamma 2.20 ale v nastaveni displeja som si gamma uplne stisil(vypol)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    je to brutalne. strasne to svieti az ma boli hlava.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele e-MP
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    30

    -Uz som si to ako tak nastavil a je to znesitelne.

    -Teraz ma zaujima ako sa da zistit, ze aku mam verziu firmwaru (v tomto monitore).
    Nakolko na viacerych forach som nasiel iba vetu typu "ja mam firmware x.y", ale ani tuk o tom ako to zistim.
    Bol som totiz v servise a tam mi vraj dali najnovsi firmware no mam pocit, ze nie (lebo sa nic nezmenilo).

    -Aka verzia je najnovsia pre L226WTQ-PF?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. LCD: PROBLÉM s LG L226WTQ-PF - LCD 22" (pomoc pls)
    Od motiver v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-11-2008, 20:05
  2. LCD: DELL 2208WFP nebo LG L226WTQ?
    Od Gumidekcy v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-08-2008, 12:48
  3. LCD: LG L226WTQ-PF vs.Samsung SM 2232BW
    Od Johny Fontane v sekci Monitory
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 17:14
  4. LCD: Lg L226wtq-pf
    Od S4d4mX v sekci Monitory
    Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 19:24
  5. LCD: Samsung 225bw vs. LG L226WTQ-SF
    Od rbuky v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-10-2007, 22:05