Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Asus Striker Extreme + E8400

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    chci vás poprosit nevíte někdo jestli toto CPU jede na tyhle desce CPU mi má v pondělí přijít a nevím sakra jestli mi to pojede diky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Na strankach Asusu uvadeji, ze deska podporuje 45nm CPU. V cpu support listu teto desky ale procesory zase uvedeny nejsou...
    Dale je v BIOSu 1305 zminka o tom, ze obsahuje ucode pro podporu novych procesoru. Takze by snad deska tyto CPU podporovat mela, jen Asus jeste neaktualizoval cpu support list.
    100% to ale poznas v pondeli (dopodrucuji kazdopadne novy BIOS jeste predtim flashnout)
    Naposledy upraveno uživatelem tequilla: 19-01-2008 v 16:03
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    No právě o to mi jde jestli to bude opravdu funkční jde mi o to jestli jste někde našli jestli to nekdo testoval
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Projdi fora o E8200/8400, uz je ma plno lidi.... treba tam najdes nekoho s tvoji deskou. Nebo projdi testy a testovaci sestavy.

    Pro jistotu si predtim flashni novej BIOS a melo by to jet.

    Obecne se tvrdi, ze ASUS a GIGABYTE jsou jediny dve firmy, ktery maj podporu novych CPU pripravenou dopredu, jestli ti to trochu pomuze.... ostatni udajne budou vydavat BIOSy az po ofic. vydani.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    To jsem právě všechno projel fora s 8400/8200 a každej koupil X38 k tomu já mám SLI takže potřebuju tu 680i

    a Asus vydal novej bios 1401 ale o podpoře 45nm CPU tam nic není

    kdy se maj oficiálně začít uvádět ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Mirkana Zobrazit příspěvek
    a Asus vydal novej bios 1401 ale o podpoře 45nm CPU tam nic není
    viz. muj prispevek: "Dale je v BIOSu 1305 zminka o tom, ze obsahuje ucode pro podporu novych procesoru".

    Pokud mas tedy BIOS jakejkoli vyssi, mas v nem i update ucodu potrebny pro 45nm CPU.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Víš kámoš má tu samou MB a flashnul bios 1401 a když dá CPU tak zapne PC a rozjedou se jen větáky ale nic dál se neděje tak nevím co si o tom myslet.?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Myslim ze oficialni uvedeni na trh je zitra 20.1
    //jestli ma kamos tu samo desku a nejede mu to, tak tobe to na 95procent nepojede taky. Pokud teda ma posledni bios a neni zakopanej pes nekde jinde ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Myslim ze oficialni uvedeni na trh je zitra 20.1
    //jestli ma kamos tu samo desku a nejede mu to, tak tobe to na 95procent nepojede taky. Pokud teda ma posledni bios a neni zakopanej pes nekde jinde ze?

    No jde o to že má opravdu poslední bios 1401 a když do desky dá E6600 tak mu deska jede bez problému ale jak dá E8400 tak mu jak píšu rozjedou se jen větráky a signál do moni.nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Pred vymenou E8400 za E6600 vyresetoval BIOS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od Mirkana Zobrazit příspěvek
    No jde o to že má opravdu poslední bios 1401 a když do desky dá E6600 tak mu deska jede bez problému ale jak dá E8400 tak mu jak píšu rozjedou se jen větráky a signál do moni.nejde
    No co si budem povidat, to nevypada moc růžově. Sem zvědavej jak v pondeli dopadneš. Ale když E6600 jede a E8400 ne tak jsou jen 2 možnosti. Bud je ten E8400 vadnej (a to je dost miziva šance, tak těch 5%) zbytek holt padá na nekompatibilitu s deskou. No kdyžtak ho vrátíš (jestli ti přijde, tak počítám že z E-shopu a máš 14 dní na vrácení bez udání důvodu)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Pred vymenou E8400 za E6600 vyresetoval BIOS?

    Neresetoval bios ale to by mělo normál najet alespon dos ne?alespon do biosu se měl dostat ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    No co si budem povidat, to nevypada moc růžově. Sem zvědavej jak v pondeli dopadneš. Ale když E6600 jede a E8400 ne tak jsou jen 2 možnosti. Bud je ten E8400 vadnej (a to je dost miziva šance, tak těch 5%) zbytek holt padá na nekompatibilitu s deskou. No kdyžtak ho vrátíš (jestli ti přijde, tak počítám že z E-shopu a máš 14 dní na vrácení bez udání důvodu)

    No to se právě moc nechce to zas vracet a řešit to snima mou nekompatibilitu ale asi se nedá nic dělat

    jen mě zajímá jestli jste někde něxo nevyštrachali o otm jestli to nekomu jede ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Mirkana Zobrazit příspěvek
    ....jen mě zajímá jestli jste někde něxo nevyštrachali o otm jestli to nekomu jede ?
    Jak uz sem ti psal, ASUS a GIGABYTE by maji byt predem pripraveny na novy Penryny.... zkus diskuzi k desce na CzC, tam byvaj rozumny a prinosny informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček Avatar uživatele Mirkana
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Jak uz sem ti psal, ASUS a GIGABYTE by maji byt predem pripraveny na novy Penryny.... zkus diskuzi k desce na CzC, tam byvaj rozumny a prinosny informace.
    Diky za pomoc ale na CzC nic není nikdo jim na to tam taky neodpoví
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ASUS Striker Extreme - SSD
    Od M.o.o.N v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-12-2012, 19:46
  2. Asus Striker Extreme a Q9300?
    Od Shamus v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 12:46
  3. Přetaktování Asus Striker Extreme
    Od jolsak v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2008, 22:44
  4. Asus striker extreme downgrade biosu
    Od Red Devil v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 21:51