Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: Gigabyte P35-DS3P, zvukovy problem

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Už nic, jenom tam kdyžtak smaž ty zařízení s vykřičníkem/křížkem. Ta zvukovka tam není 889, ale 885 (já to říkal, že je toho Gigablejt schopen )

    Pokud máš odstraněné ovladače přes Revo Unninstaler, můžeš pokračovat body 3. a 4. a přidáme si další:

    5. Restartovat počítač

    6. Stáhnout ovladače z příspěvku 23

    7. Stáhnout DirectX http://www.svethardware.cz/forum/dow...o=file&id=2268

    edit: já jdu na chvíli pryč (ale vrátím se ), pokud bude vše ve správci zařízení bez vykřičníků tak nainstaluj Direct X z bodu 7., vytáhni bedýnky, restartuj počítač a nainstaluj ovladače z bodu 6. - snad už to zafunguje.

    edit2: ahá - ty tam máš nějakej pofidérní mikrofon, ten vytáhni jako první!!!
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 08-09-2011 v 23:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    ja sem musela neco jit delat mimo PC, tak sorry, budu tu zitra zas, ten ovladac cos psal uz sem stahla, ale zatim nic nedelala, ten program cos psal na odinstalaci ovladacu uz mam. to co tam je za problem ve spravci zarizeni to je problem se starsi tiskarnou jelikoz nani neni ovladac ktery na ni patri, coz je vina a neschopnost HP, a resit se to neda, neni to ani neutne tiskarna mi funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Spis mi dela starost toto - jak to resit? aktualizace ovladace online nesla. Prej je to aktualni, mohlo by to mit vliv na vsechny drivery v PC?





    Takze odinstalovala sem zvukovku a zbytky pres Revo, vyndala bedynky ze zdirky, dala restart, zvukovka se sama nainstalila jak si psal, dala sem do zdriky bedynky, pribylo par veci v Zarizeni pro prehravani a zaznam, ale stale to nejede problem stale stejny, ani systemovy zvuk, nic - to co pribylo, to az po te instalaci zvukovky viz - nainstalila sem dle bodu 6 ten driver. A ted du teda na ten direct x ale pises to jako bod 7, a pak zase ze este pred bodem 6, ale to uz teda nepredelavam. Ve spravci je stale ten otaznik co je zde u obrazku.
    Nemam zadny pofiderni mikrofon, mam velmi spolehlivy leta fungujici v kamere te co byla nej od Logiteku a stale je dost draha. Takze to je omyl. Mikrofon je naprosto OK a nema s timto nic splecneho.

    Neni ten directX co si sem dal odkaz ponekud starej? Uz pres rok.
    Naposledy upraveno uživatelem Rose: 09-09-2011 v 07:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Takto vypada zalozka zvukovych zarizeni ted, stale vsak analog neni

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    1

    Měl sem jednou podobný problém, když sem si stáhl aktuální driver realteku a po instalaci sem už z repráků neslišel ani pípnutí, jinak mám taky visty se SP2 a nemyslím že by to tím mělo být, ale kdo ví. No vyřešil sem to výmazem driveru a instalací starší verze a vše bylo jak má být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    VSO Pcouffin je virtuální mechanika/protokol na vypalování (buď z vypalovacího softu od Plextira nebo třeba z DivXtoDVD) - otazník je bílomodrý, tam problém není.

    Co se mikrofonu týče tak dobrá, spletl jsem se, je výborný, ale vytáhni ho. Je to další zvukové zařízení (nejspíš usb, že?) takže může dělat neplechu při instalaci zvukovky. Pak zkus nainstalovat ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ta zvukovka tam není 889, ale 885 (já to říkal, že je toho Gigablejt schopen )
    Nesmysl. Je tam ALC889A.

    [SPOILER=Ostatně si to můžeš pohledem do skříně ověřit sama]
    [/SPOILER]
    Citace Původně odesláno od Richmond Zobrazit příspěvek
    Ovladač doporučuji stahovat z domovské stránky Realteku. Najdeš tam vždy nejnovější verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Sorry, ale z toho obrázku to nepřečtu. Co jsem tak hledal zběžně na googlu tak jsem našel spoustu problémů s audiem, ale definitivní řešení žádné. Navíc ID hardwaru snad hovoří jasně. Co je napsáno na samolepce/chipu je jedna věc, ale pokud má ID hw takové, které není v ovladačích tak ho tam prostě nedostane bez toho, aby upravovala .inf

    Pokud nepomůžou HD Audio drivery tak jedině zkusit AC97/Azalia http://218.210.127.131/downloads/dow...&GetDown=false

    http://www.techpowerup.com/downloads...ver_v4.06.html
    Naposledy upraveno uživatelem Richmond: 09-09-2011 v 13:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Obrázek byl myšlen jako návod, kam se má doma podívat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Richmond
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    8,160

    Ještě mě napadlo dát tam driver z desky od Intelu - sice to není zrovna standartní postup u desktopových desek, ale třeba u starších notebooků nebo workstation desek Tyan (Mitac) celkem běžná věc. http://downloadcenter.intel.com/Deta...audio&lang=eng
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Také by se hodil screenshot okna Realtek HD Audio Manageru (Správce zvuku Realtek HD).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    19

    Moc Vam vsem dekuju za Vasi pomoc a za Vas cas, vcera sem vypla PC, a dnes zapla a normalne sel zvuk, este sem teda predtim sla do biosu jen zkontrolovat zda je vse jak ma byt, u zvukovky bylo nastaveno Auto, cili to bylo spravne, Muzu Vam jen rict, ze uz nic nechapu. Nevim proc zrovna vypnuti pc pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Nová Gigabyte GA-EP45-DS3P
    Od johny__g v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 15:50
  2. Problém s GA-P35-DS3P
    Od Chose 3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 29-10-2007, 13:25
  3. Bearlake aneb cekat na GIGABYTE P35-DS3P, nebo vzit ASUS P5K
    Od guppi v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-06-2007, 12:20