Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 75

Téma: Notebook do 15 000 Kč....

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Ahoj,chtěl bych si pořídit nový notebook.Jelikož jsem student a přes týden jsem na intru tak bych chtěl něco s sebou.Notebook by měl hlavně sloužit k práci ve Wordu,úpravě fotek ve photoshopu,občasné úpravě videa,sledování filmů a občasné hraní her např.:CS 1.6,Stronghold Crusader,GTA Vice city atd.....Nevadí pokud bude notebook težší a s většími rozměry.Děkuji za návrhy
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    takže to chce XP, tak 1GB ram, Core2duo, rychlej HDD, dobrou výdrž?,sledování filmů-v HD?Asi ne, pak by to chtělo visty, ty víc ramek a to větší cenu...Ty hry nejsou moc náročný na grafiku, myslím že se něco dá vybrat, mrknu se

    To se těžko shání, pod 15 sou hodně bez OS, nebo s jednojádrovým CPU, což se na střih videa zrovna moc nehodí.....jak u AMD tak Intel

    To chce tak C2D 5xxx

    EDIT:jenom takovej nápad, co se poptat tu na bazaru?
    EDIT2:OT:tak už mu někdo taky poraďte.Už je to tu 2 hodiny...
    EDIT3:tak zitra
    Naposledy upraveno uživatelem P@pi: 20-01-2008 v 00:06
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Dneska se tady jeden takový notebook řešil. Myslím, že nic hezčího než toto: http://www.lan-shop.cz/notebooky/fujitsu-siemens/56098 nenajdeš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Nebo klasickou 2310,1G ram dvojici kolem 13500.
    Lenovo N200: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50273 (nutno dokoupit 512 (300,-) nebo 1024 (450,-) ram, v základu jen 512),a
    Toshiba L40 : http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50716 (2x512. pro XP dostačující)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Dneska se tady jeden takový notebook řešil. Myslím, že nic hezčího než toto: http://www.lan-shop.cz/notebooky/fujitsu-siemens/56098 nenajdeš.
    linux - word, pařby phtoshop?
    EDIT:Jenom jestli na linuxech rozjede co potřebuje.Ale Xp tam může dat vždy ne?
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 20-01-2008 v 00:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    U Linuxu jsou největším problémem vždycky ovladače. Pokud si je sežene, nebude mít problém Linux provozovat na žádném současném notebooku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    No, nemám tě na dosah, tak tě nezabiju, ale proč by si bral něco méně výkonného a ke všemu Acer, když si může koupit to FSko? Dostane vyšší výkon a spolehlivější značku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Ten poslední HP, jsem viděl i na CZC, ale nedoporučil jsem ho sem z jednoho prostého důvodu. Je sice v ceně Vista Home, jenže NB má osazeno 2x512Ram a to je pro Vistu málo, znamená to 2x512 dát do šuplíku (jak poznamenal dobře intri kvuli případné reklamaci) a koupit místo toho za další 1000,- 2x1024Mb
    a Acer je fakt mimo.. ten bych nedoporučil ani nepřáteli, a neni to ani tak kvuli kvalitě ale kvuli servisu. Chtěl jsem si koupit PDA od aceru a jen kvuli referencím na servis (a to intri rozhodně neni vyjímka) jsem od koupě upustil
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Omlouvam se, to FS sem nějak přehlid... :-(

    Nemusel by na tom provozovat zrovna Visty, sice sou dodavany, ale jakej system si nainstaluje je snad jeho věc, ne??

    Vim že Intri neni vyjimka, ale zažil sem uplně stejně chovani třeba i u HP (a tam si sakra připlatis za znacku). Stejně jako sme zazil ze se chovali velice vstřicne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    No jo, ale může se stát, že i na tom XP bude chtít dva GB paměti a už bude muset zase šuplíkovat osazené paměti. Navíc 1 GB, jak víme, dneska není brutální míra, program pro střih videa si jej při práci spolehlivě sežere.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér Avatar uživatele cenelu
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    106

    Tak to FS se mně líbí,ale půjde na něj nahrát OS Windows XP?S Linuxem nemám žádné zkušenosti.A ten NB Lenovo?Ten se vám zdá jaký?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Jo, XP na tom pujde bez problemu.
    Ale to FS je podle mě lepši.
    Naposledy upraveno uživatelem Wlcek: 20-01-2008 v 16:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    S přehráním OS by neměl být problém, ale je to další investice na limit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No v požadavcích si neuvedl jestli to má být s nebo bez operačního systému, tak sme vybrali bez..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední