Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: speed fan

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    228

    Pokud to chce jen snizit a ne menit podle teploty, tak speedfan bezet nemusi, da se to naskriptovat tak, ze jen posle winbondu (nebo necemu co to ridi) aby to nastavil treba na 20% a pak se vypl
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    94

    To ovsem nemeni nic na tom, ze k regulovani otacek speedfanem se musi napred speedfan spustit. Jestli mu vadi ty cca 3 obsazene megabajty pameti, co to zere, tak si to muze mermomoci vypnout, vetraky zpomalene zustanou.
    Mne pres speedfan regulovat otacky nejde, deska to zrejme neumi (nebo vi nekdo, jestli to jde nejak softwarove zprovoznit?), takze s nim sleduju pouze teplotu CPU v trayi, jestli neprelezla pres 60°C. Pak je nejvyssi cas neco delat, protoze pri 62 se PC restartuje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od mrozu Zobrazit příspěvek
    To ovsem nemeni nic na tom, ze k regulovani otacek speedfanem se musi napred speedfan spustit. Jestli mu vadi ty cca 3 obsazene megabajty pameti, co to zere, tak si to muze mermomoci vypnout, vetraky zpomalene zustanou.
    Mne pres speedfan regulovat otacky nejde, deska to zrejme neumi (nebo vi nekdo, jestli to jde nejak softwarove zprovoznit?), takze s nim sleduju pouze teplotu CPU v trayi, jestli neprelezla pres 60°C. Pak je nejvyssi cas neco delat, protoze pri 62 se PC restartuje
    Samozrejme mi nevadí, že musí speedfan bežať, to sa vyrieši v "po spustení", stačí že už viem, že sa to dá nastaviť a znova to potom nemusím zakaždým nastavovať, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    me ukazuje speed fan velmi podobne hodnoty jako everest.
    nicmene pro uspesnou regulaci otacek ventilatoru musim vypnout automaticke regulovani otacek v BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Na nForce 4 to zdá se taky neběhá...sem chtěl trochu zpomalit čipset ale nic...nějaký rady nebo je to zbytečná snaha...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Na nForce 4 to zdá se taky neběhá...sem chtěl trochu zpomalit čipset ale nic...nějaký rady nebo je to zbytečná snaha...?
    jakou mas verzi? Speedfan v4.33 resi opravy chyb s nForce .
    Ja jsem treba s verzi 4.32 nepochodil, musel jsem si stahnout 4.33 a pak uz vse oK

    btw uz je beta verze 4.34
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Estez Zobrazit příspěvek
    jakou mas verzi? Speedfan v4.33 resi opravy chyb s nForce .
    Ja jsem treba s verzi 4.32 nepochodil, musel jsem si stahnout 4.33 a pak uz vse oK

    btw uz je beta verze 4.34
    Jo právě sem zkoušel 4.33 a ať nastavím cokoliv tak to stojí...v BIOSu je zapnutej Q-Fan, může to mít vliv...?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    Q-Fan musi byt vypnuty/disabled .. to ma za nevyhodu, ze nez najedou a spustis windows, tak se vetracky toci na plny vykon. Nicmene po spusteni Speedfanu si dle libosti manualne/automaticky nastavis regulaci otacek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Estez Zobrazit příspěvek
    Q-Fan musi byt vypnuty/disabled .. to ma za nevyhodu, ze nez najedou a spustis windows, tak se vetracky toci na plny vykon. Nicmene po spusteni Speedfanu si dle libosti manualne/automaticky nastavis regulaci otacek.
    Tak sem to vypnul a ani hovno. Ať nastavím co nastavím, pořád 100% randál...SF ukazuje u zapojenejch větráků 0 % otáček, u nezapojenejch 50 %.
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 12-11-2007 v 14:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    tak to vypada na kolizi z chipsetem..ale oficielne speedfan podporuje chipset, ktery ma tvoje deska.
    btw na tech 3-pin konektorech mas zapojen vzdy jen jeden vetracek nebo ti jich jede v serii vicero?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od Estez Zobrazit příspěvek
    tak to vypada na kolizi z chipsetem..ale oficielne speedfan podporuje chipset, ktery ma tvoje deska.
    btw na tech 3-pin konektorech mas zapojen vzdy jen jeden vetracek nebo ti jich jede v serii vicero?
    Momentálně je v CPU konektoru Freezer, v čipsetu (jde přes LCD displej) jedna 80ka ze skříně, druhá osmdesátka a čipset je teď na 12, resp. 5V. Asi to tak nechám, hodil sem čipset na 5V, jde o dost tišej a teplota šla asi o tři stupně nahoru (na 32)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Estez
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    176

    no to je dobre reseni, tema 5V to lehce "zklidnis" na snesitelnou uroven
    nicmene pokud chces regulovat otacky speedafanem, tak je musis mit napichnute na vystupech k tomu urcenych na zakaldni desce, ale to jen na pripomenuti, to urco vis
    jeste se zitra zkusim podivat na nejake zahranicni fora jestli tam neco nevystracham o tvve desce a regulaci otacek SF.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Need for Speed ProStreet
    Od first.indian v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 89
    Poslední příspěvek: 29-12-2015, 08:35
  2. Need for Speed Most Wanted
    Od Aytech v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 22:28
  3. Please Reselect CPU Speed
    Od dzandra v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2007, 21:56
  4. Need For Speed: Carbon
    Od Konnor v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 111
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 16:16