Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: A-DATA nebo KINGSTON

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Potřebuji u Toshiby Satellite A200-1M8 rozšířit paměť z 1GB na 2GB. Z výroby je tam modul Hyundai HYMP512S64CP8-Y5 od výrobce Hynix.
    K tomu budu kupovat do volného slotu další 1GB, ale rozhoduji se mezi značkou Kingston a A-DATA.
    Konkrétně jde o RAMky:
    A-DATA
    KINGSTON

    Cenový rozdíl zanedbatelný, otázkou je kompatibilita. Problémy neočekávám ani od jedné, přesto se radši zeptám, ať ušetřim případnou cestu na reklamaci.
    Nebeží už někomu v NtB původní Hyundai + dokouppená tahle A-DATA/Kingston?

    Btw: Koukám, že už v Alze chtěj za instalaci a otestování RAMky do notebooku 200 kila (viz tady) . Jestli to vybíraj od všech (tzn. od lidí, co si tam něco kupujou, nejen od těch, co přinesou na otestování svuj notebook a svojí RAMku), tak to si radši tu RAMku vyzvednu ve skladu, sednu si někam do Mekáče, tam si to nainstaluju a odzkoušim sám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Je to jedno, určitě nenastane žádný problém, osobně bych ale koupil A-Data
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    No asi je to jedno, ale z desktopu je vidět jak A-data tlačí na cenu, i když je to asi blbost, já víc věřím Kingstnu pokud je cena stejná, do desktopu bych ale bral a-data.Ale jak řekl tgfh, mělo by to fachat.Oboje sou to skvělý moduly.
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 20-01-2008 v 20:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Já plánuju rozšířit paměť své Toshiby na 4 GB a taky jsem si pro to vybral A-Data. Takže znáš i mou volbu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér Avatar uživatele stavik
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    54

    Priklonil bych se k A-data. Nedelaj spatne pameti za rozumne penize. Nekolich jsem jich mel a nemel jsem zadne problemy. Myslival jsem si, ze a-data jsou podradnejsi pameti, ale zkusenosti mi dokazaly presny opak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Myslím, že je rozhodnuto, budu brát A-Data.
    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Já plánuju rozšířit paměť své Toshiby na 4 GB a taky jsem si pro to vybral A-Data. Takže znáš i mou volbu.
    Já to zatim zvýšim jenom na 2GB, dokoupením 1GB. Možná časem bych ten původní modul (Hyundai) vyměnil za nějakou 2GB, takže celkem 3GB, ale to je otázka budoucnosti a hlavně dostupných financí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    8

    Ja mozem povedat sam za seba, ze s A-DATA Vitesta Extreme Edition 2x2GB nemam ziadny problem. Kingston su dobre pamate ale adata sa im aspon v tejto verzii urcite vyrovna
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. DDR3: kingston nebo crucial
    Od MnKyn v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 13-11-2013, 17:07
  2. USB flash Kingston Data Traveler SE9 8GB Windows7 nevidí
    Od bluenite38 v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-01-2013, 17:23
  3. Problém Kingston Data Travel 4GB
    Od athens v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-06-2010, 19:47
  4. DDR2: 800MHz nebo 1066MHz? Geil nebo A-Data?
    Od anaklin v sekci Operační paměti
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 22:51
  5. DDR2: 800MHz nebo 1066MHz Kingston DDR2 ??
    Od Tomas_X v sekci Operační paměti
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 11:41