přetaktován nenajede OS
mam takový problem když sem přetaktoval Procesor změnil sem jenom CPU Speed tak mi OS najel jen do windows a jak sem zapl hru tak mi tam naskočily modrá obrazovka a číslička (modrá smrt) a od té doby mi nenajede windows pokaždé mí tam skočí ta modrá obrazovka a ta jen problikne a pc se restartuje. Díky za odpovědi.
skusat ine nastavania, prípadne fallback na default
pohrat sa s napajanim ram/cpu
-
co sa menilo, FSB ? v tom pripade to nemusi byt len procesorom nemusia to zvladat napr. ramky
o jaky cpu sa jedna ? AMD ..... Intel ....... ?
o kolko nastala zmena, ake je na tom chladenie ?
co tam je za zdroj ?
pohrat sa s napajanim ram/cpu
-
co sa menilo, FSB ? v tom pripade to nemusi byt len procesorom nemusia to zvladat napr. ramky
o jaky cpu sa jedna ? AMD ..... Intel ....... ?
o kolko nastala zmena, ake je na tom chladenie ?
co tam je za zdroj ?
Po startu pc najed do biosu a zruš všechna přetaktování. Pokud taktuješ softwarově z Win, tak při startu systému zmáčkní F8, spust nouzový režim, a v něm to přetaktování vypni.
CPU je Athlon 64 2500+ původní rychlos byla 1,8změněno na 2,2 a poté zpět na 1,8
chlazení je BOX zdroj nevím ale můzu to zjistit je tam 512Mb DDR 400.
mam video jak se to zapína ale je v 3GP.
chlazení je BOX zdroj nevím ale můzu to zjistit je tam 512Mb DDR 400.
mam video jak se to zapína ale je v 3GP.
pri te nestabilite se ti nejspis poskodil system, muzes skusit nejake obnoveni... pri testovani OC byva rozumne bootovat z CD a ne ze systemoveho disku prave kvuli takovym pripadum.
ale Pabler uz napsal spoustu otazek na ktere by to chtelo znat odpoved, mozna ze je chybka nekde jinde
//tak jsem odpovedel trochu pozde... je jedno v jakym formatu to je, hod to sem, lepsi neco nez nic. VLC to pokouse jak nic
ale Pabler uz napsal spoustu otazek na ktere by to chtelo znat odpoved, mozna ze je chybka nekde jinde
//tak jsem odpovedel trochu pozde... je jedno v jakym formatu to je, hod to sem, lepsi neco nez nic. VLC to pokouse jak nic
to video tu nemůžu hodit protože neni podporováno touhle stránkou můzu vám to poslat na icq pokud mi ho někdo dáte
muzes to zabalit treba do .zip nebo .rar
nebo to sproste skusit prejmenovat na .zip a dat to sem. my si to pak prejmenujem zpatky
nebo to sproste skusit prejmenovat na .zip a dat to sem. my si to pak prejmenujem zpatky
Jojo souhlas Mech13. Je poškozený systém. Zkusit třebas chkdsk /f c: . Pokud to nepomůže tak obnova, bo reinst. :-( Hodně zdaru.
tak sem chtěl přeinstalovat os ale jak jsem dal nainstalovat novou kopii poté sem souhlasil klávesou F8 a pak mi zas naskočila modrá smrt a dole bylo napsáno: ***STOP: 0x00000051 (0x00000004, 0x00000001, 0xE10D02D8, 0x00070718). nevíte co to znamená??
Pokiaľ si inštaloval novú kópiu WXP, po odsúhlasení F8 kontroluje inštalátor predchádzajúce inštalácie a v tej máš zjavne poškodený register. Aspoň tak som to pochopil z tvojho dotazu - nikde som nevidel format.