Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Jak zjistit přesné označení CPU AMD v PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    31

    Zdravím. Může mi někdo poradit, jak se dá poznat bez nahlédnutí přímo na procesor (k tomu je asi nutno odstranit chladič), zda jde o již novější procesor AMD Athlon 64 X2 5200+ se sníženou spotřebou "EE" 65W nebo starší typ s vyšší spotřebou?. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Programček CBID by ti mohol pomôcť. http://cbid.amdclub.ru/files/cbid836b.zip
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Co třeba Everest?(nevim přesně jestli to ukazuje ale myslim že jo)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    A ak to nebude ukazovať tak myslím, že EE sú vyrobené 65nm procesom. Tak to môžeš zistiť aj podľa toho
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od Klingacikx Zobrazit příspěvek
    A ak to nebude ukazovať tak myslím, že EE sú vyrobené 65nm procesom. Tak to môžeš zistiť aj podľa toho
    No to bohužel neni pravda. Podle toho to nepoznáš. (např 3800+ EE SFF 35W bylo 90nm). Ale CBID by si s tim měl poradit. šikovněj prográmek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    166

    až na to že mi ten prgram ukazuje teplotu 1 jádra 7 a druhého -45 stupnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    cpu-z bych použil, myslím, že podobné údaje dokáže vysledovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    CPU-Z myslim nesleduje spotřebu, ale nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Spotrebu nesleduje ale ozačenie "EE" by tam malo byť.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rychlost HDD přesně 1MB/s
    Od DrZelenka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-02-2012, 10:56
  2. ASUS A3H typové označení základní karty
    Od PN7 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-11-2009, 20:42
  3. označení desek
    Od DarkRiddick v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-07-2009, 06:03
  4. Microsoft Office: označení dat v excelu starších než x dní?
    Od drsnake v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 13:03
  5. Klávesnice: Jaké označení má tato klávesnice ??? Plís
    Od fanynek v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 18:45