Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 64

Téma: Gigabyte 965P a 45nm

  1. #46
    Starousedlík SHW Avatar uživatele ICE_D
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2,782

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    tak se mi tu valela E7200ka... tak jsem si ju tam hodil jelo to... bohuzel jsem mel minimum casu, takze zadny s**ni s mladou pani, vysledek v priloze

    ted pujde do mladsi sestricky EP35-DS3P a povali ke svojemu majitelovi
    S jakym chladicem jsi to provedl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od ice_d Zobrazit příspěvek
    S jakym chladicem jsi to provedl?
    freezer, puvodni vetrak na plny otacky (2900 nebo kolik)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    HOši nechci zakládat další vlákno, tak se zeptám tady. Jak asi GIGABYTE nadšenci sledujete, tak pro desku P965 DS3 r 3.3 vydali ostrou verzi BIOSU F13 ( nevim jak je to dlouho, jsem na jejich web zabrousil po delší době ) a uvažuju o tom že budu doma flashovat. Jenomže jsem slyšel, že spousta lidí měla s gigabytem problémy při flashování BIOSU. Lépe řečeno si téměř odrovnali desku. Má někdo tady z vás takové zkušenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak to ja teda nevim, doma jsou 3 GB desky s 965P a uz jsem na nich udelal celkem cca 20x flash a vsechno OK jestli ono to nebude rukama... pokud nebudes flashovat 10x za pul hodiny tak se toho nemusis zase bat... jen si hlidej aby se soubor spravne stahnul a pri flashovani jsi mel checksum ktery konci dvema nulama

    jo a diky za info o novem biosu, uz chvilku jsem se tam nedival
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Mají tam už F14 beta rozdělanej... betový verze si ale do PC nechci dávat kvuli možné nestabilitě
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Jak píše Mech. Právěže na deskách od Gigabytu je to ta největší brnkačka. Použij Q-flash (F8 při startu) a jen zvolíš cestu kde máš ten nový BIOS uložený a je to. Primitivní. Já ho mám vždycky na flashce, kdyby něco, ale stejně....... dual BIOS je jistota. Dělal jsem to už X krát.... na novější, na starší než starý, na bety a nikdy žádný problém.
    Tak s chutí do toho a přeju úspěch.
    Jo, a s tou betou....proč to nezkusit? Když to bude dělat blbiny, tak tam rubneš zpátky jiný. No co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    Mají tam už F14 beta rozdělanej... betový verze si ale do PC nechci dávat kvuli možné nestabilitě
    Já ty Bety používám taky a pro tvoje uklidnění sem (stejně jako mech a fanynek) taky nikdy neměl problém.... všechny tahám odtud
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    No, osobně si říkám, betu radši ne. Nikdy člověk neví... jinak F13 mám stahlej, ale jaksi ještě nebyl čas udělat flash, snad se k tomu brzy dostanu, uvidim jak se k tomu dostnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od Zoidik Zobrazit příspěvek
    No, osobně si říkám, betu radši ne. Nikdy člověk neví... jinak F13 mám stahlej, ale jaksi ještě nebyl čas udělat flash, snad se k tomu brzy dostanu, uvidim jak se k tomu dostnu
    Jaký neví.... Ale rozumím ti. Chceš být v klidu a mít jistotu. Ale dělej to přes ten Q-flash (je to lepší než z OS) a dej si bacha, aby ti zrovna někde v okolí nedělali elektriku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    fanynek : díky za radu, budu se jí řidit... co vím, tak by ji neměli dělat ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pokud tady jeste par takovych je, tak GB nedavno vydal nove verze biosu na 965P desky

    dnes jdu konecne nahodit P-DC E6300 do moji 965P-DS3P (rev 3.3) tak doufam ze to klapne (kdyz Q9400 valilo dobre)

    nekdo jiny nemate zkusenosti s 45nm na 965P? (uvadejte i revizi desky)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    pokud tady jeste par takovych je, tak GB nedavno vydal nove verze biosu na 965P desky

    dnes jdu konecne nahodit P-DC E6300 do moji 965P-DS3P (rev 3.3) tak doufam ze to klapne (kdyz Q9400 valilo dobre)

    nekdo jiny nemate zkusenosti s 45nm na 965P? (uvadejte i revizi desky)
    Čau Mechu!
    Tak se tady zase budeme potkávat, protože jsem po velmi dobrých zkušenostech z dob minulých pořídil jako základ pro druhé domácí PC právě GA-965P-DS4 rev.3.3 s C2D E6400.
    Budu rád, když sem napíšeš, jak to 45nm "dvoujádro" šlape, páč tam chci taky lupnout 45nm CPU a po zkušenostech s touto deskou v rev.1.0, její oficiální podporou těchto CPU, která byla nakonec stažena jsem zvědavý, jestli nebudou problémy. Na těchhle revizích by to mělo být ofiko, tak prosím tě piš, testuj a ještě mi řekni: kam jsi dal to Q9400? Neprodáš?

    Jo, a ten novej BIOS jsi zkoušel? Mě šlape v pohodě (pravda, jen s 65nm CPU).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak rozjet se to rozjelo, prvni nastrel byl 3,5GHz na 1,35V a OK, ted tam mam 4GHz na 1,4V a zatim se to zda OK... (super pi 16M uz proslo, ted bezi 32M a hned po nem pustim orthos)
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 06-07-2009 v 13:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele fanynek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2,057

    Ajéje. Ty mu dáváš...
    A co ten quad? Psal jsi, že s ním nebyl jediný problém. Je to tak? I při OC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pri OC sel tusim na 3,6GHz, vys uz to zlobilo (imho jen bug biosu, testoval jsem to s F7A - beta), ale nemel jsem na neho moc casu... byl to procak do novyho kompu v praci, a jelikoz procak dorazil driv nez deska... co bych to neskusil

    ty problemy pri vyssim OC - chovalo se to divne - postlo to, a pri konci postu se to sesypalo... a ne jen tesne nad 3,6GHz, kde by se dala cekat nestabilita, ale v docela velkym rozsahu - az do 4GHz nebo kam jsem to zkousel se to chovalo stejne - takze deska to davala, jen tam byl nejaky bug co to nepustil dal... mozna to opravil novy bios, mozna ne

    EDIT: tak zda se, ze s tim E6300 bude strop nekde kolem 4,3GHz (ted zkousim 4,35 ale nevim jestli to ustoji orthos)
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 06-07-2009 v 14:10
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 5 PrvníPrvní ... 2345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Gigabyte 965P DS3 se moc hřeje?
    Od billy_86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 11:42
  2. 4GB RAM na Gigabyte GA-965P-DS4
    Od Morfeuss v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 10:42
  3. Gigabyte 775 965p-ds4
    Od Vasek1980 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 01-01-2007, 15:18