Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: málo bodů v 3d mark05 i 06

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od alesek07 Zobrazit příspěvek
    ....ale docela by mne naštvalo kdyby ty body zustaly ma těch 10 000b v 05
    Myslim ze budes spokojenej.... na sestave v podpidu mam v 3DM05 neco pres 21000b
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Citace Původně odesláno od Draken Zobrazit příspěvek
    hmm pokud si vezmeme v úvahu že s HD 2900 Pro a Athlonem 3000+@2,4Ghz mám v 3DMarku05 12350b
    tak nevím proč by intel na 4,1Ghz měl dát jen 10000b
    Protože Pentium D je úplně mrtvé
    Nejlepší výsledek s tímhle typem procesoru uvedený v ORB Futuremarku je 13184. CPU bylo taktlé na 4830MHz a grafika 8800GTX.
    http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2874646

    husky> hezký upgrade
    EDIT: tuším nějaký Athlon 3000+ a 7600GS/GT....ty E8xxx procesory jsou nehoráznost - 3,6GHz na defaultu, to Ninja ještě uchladí pasivně, ne?
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 01-02-2008 v 22:23
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od elpsycho Zobrazit příspěvek
    husky> hezký upgrade
    Jj dik, ty si pamatujes, co sem mel predtim? Je to super skok
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od alesek07 Zobrazit příspěvek
    Tak cca za mesic budu mit 8400 a uvidime kdo ma pravdu ale docela by mne naštvalo kdyby ty body zustaly ma těch 10 000b v 05
    hehe tak to sa neboj... to tak nezostane
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od elpsycho Zobrazit příspěvek
    EDIT: tuším nějaký Athlon 3000+ a 7600GS/GT....ty E8xxx procesory jsou nehoráznost - 3,6GHz na defaultu, to Ninja ještě uchladí pasivně, ne?
    Presne: A64 3000+ a 76gt....
    Ninja chladi super, uplne pasivne sem ji nezkousel, reguluju celej komp Speedfanem. V idle na cca 500rpm ma CPU 26°C (jadra 38°C), v burnu (Prime95 + 32M SuperPI) na 1200rpm jadra max. 55°C....

    Chtel sem to zkusit zatizit TATem, protoze tu mech13 parkrat psal, ze zatopi nejvic, ale ten mi nechodi.
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 03-02-2008 v 13:43
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    73

    Tak jsem koupil nový procák 8400 a ahle mám v 3d markach bodu jak se sluší a patří v 05 mam cca 19700 bodú a v 06 mam cca 12500 bodů . Tak to bylo skutečně procesorem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    Score 3D Mark 2006 - 12050
    SM2.0 - 4415
    HDR/SM3 - 5900
    CPU Score - 3526

    Intel Core2 Quad 6600, Saphire 5850 Toxic, 4GB Ram/A-Data

    Taky se mi to zdá dost málo, ikdyž je to na základních taktech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    699

    Citace Původně odesláno od Slzic Zobrazit příspěvek
    Score 3D Mark 2006 - 12050
    SM2.0 - 4415
    HDR/SM3 - 5900
    CPU Score - 3526

    Intel Core2 Quad 6600, Saphire 5850 Toxic, 4GB Ram/A-Data

    Taky se mi to zdá dost málo, ikdyž je to na základních taktech.
    jestli procesor bezi na klasicky frekvenci, tedy 2.4GHz, tak je to nim. Protoze jediny, u ceho se poradne skaluje procesor je CPU test, u grafickejch testu dost zalezi na frekvenci 2? jader. Jinymi slovy kdyz ho povytahnes na 3GHz, vsechny tri podvysledky by mely jit nahoru a tim nerikam, ze 3GHz jsou ideal, protoze v 3DMarku06 C2D(Q) brzdi pri 3.2GHz i nyni pomerne starou GF 9800GTX - s taktovanim procesoru stoupaj i vysledky SM2 a SM3 dost znacne.
    Pro srovnani i7 (2.93GHz) s 5850 (725/1000) ma nasledujici: celkem 18.2k, SM2 6.6k, SM3 8.6k, CPU 5.8k. Jelikoz karta je v podstate stejna, je pomerne jasny, kde problem je.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Socket AM3: Při taktování CPU ztráta bodu v 3D Mark06
    Od Kaufly v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-08-2010, 18:22
  2. Phenom II X2 550BE - málo bodů v 3d marku!
    Od tweener v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 21:09
  3. Klávesnice: Klávesnice - otázka za milion bodů
    Od nonevim v sekci Periferie
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-05-2009, 12:27
  4. GeForce: Jen 200 bodů v 3Dmark06, stačí to?
    Od Mata.lan v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 21:02
  5. Malo bodu za ram ve WEI - 4GB, 1066Mhz a jen 5.5
    Od Lo v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 18:19