Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Acer Extensa 5220 nebo Extensa 5620

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Rád bych si koupil svůj první notebook.Měl jsem v práci jako svůj druhý počítač stolní PC DURON 1800 na VIA KT333,256 RAM a WinXP s 17 monitorem a proto bych rád něco podobného v mobilní variantě.Moc se zatím nevyznám v parametrech co se týká procesoru,chipsetu a grafické karty a proto prosím o radu.Notebook bude převážně využíván na kancelářské aplikace,občané grafické úpravy,pouštění si filmu nebo i na zahrání si nějaké méně náročné hry.Vybral jsem si Extensu 5220 nebo 5620.Která z nich je na mé použití vhodnější.Předpokládám 1G RAM a 15,4 palců mi stačí.Nebo jestli mi poradíte něco jiného,nebudu se bránit.Bohužel jsem omezen rozpočtem asi 15000 kč.
    Děkuji všem za pomoc při rozhodování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Pro kancelářské využití třeba toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52006 Ale v žádném případě ne Acer, na to doopravdy zapomeň dřív, než se ti něco stane.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=13335
    @ Intri-čekal jsem že se ozveš jako první jak uvidíš Acer
    "Pro kancelářské využití třeba toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52006 "-no, je tam Vista a 1GB RAM, to by nebylo moc moudré?!
    Naposledy upraveno uživatelem Janyk1: 28-01-2008 v 20:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    ještě by šlo možná i http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50716 nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49858.. paměti bych bral co nejméně a dokoupil 2x1 gb za litr http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51119 - ideálka když tam bude jen 1x512, nebo 2x256 - alespoň nebude mrzet nechat je v šupleti v případě reklamace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od Janyk1 Zobrazit příspěvek
    "Pro kancelářské využití třeba toto: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52006 "-no, je tam Vista a 1GB RAM, to by nebylo moc moudré?!
    Druhý GB není problém dokoupit za malý peníz, případně Vistu nahradit XPčkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Janyk1
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,007

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Druhý GB není problém dokoupit za malý peníz
    nepřijdeš pak o záruku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Ne, pokud na krytech není pečeť. Ale nesetkal jsem se s novovdobým notebookem, který by pečeť měl ( poslední notebook s pečetí, který jsem viděl, byl z roku 1992... ).
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Acer Extensa 5220-Windows 8, wifi problém
    Od hudi11 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 27-12-2012, 16:28
  2. Acer Extensa 5220 - Windows 7, Acer Bio Protection
    Od Paullik74 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-03-2012, 20:45
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-10-2009, 19:58
  4. Obnova dat: ztrata dat Acer Extensa
    Od zdenos v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 13:26