![OpenAI dle Sama Altmana míří k vytvoření AGI, Microsoft to možná moc nepotěší 61466/openai-50.webp](openai-dle-sama-altmana-miri-k-vytvoreni-agi-microsoft-to-mozna-moc-nepotesi/61466/img/openai-50.webp)
Acer Extensa 5220 nebo Extensa 5620
Rád bych si koupil svůj první notebook.Měl jsem v práci jako svůj druhý počítač stolní PC DURON 1800 na VIA KT333,256 RAM a WinXP s 17 monitorem a proto bych rád něco podobného v mobilní variantě.Moc se zatím nevyznám v parametrech co se týká procesoru,chipsetu a grafické karty a proto prosím o radu.Notebook bude převážně využíván na kancelářské aplikace,občané grafické úpravy,pouštění si filmu nebo i na zahrání si nějaké méně náročné hry.Vybral jsem si Extensu 5220 nebo 5620.Která z nich je na mé použití vhodnější.Předpokládám 1G RAM a 15,4 palců mi stačí.Nebo jestli mi poradíte něco jiného,nebudu se bránit.Bohužel jsem omezen rozpočtem asi 15000 kč.
Děkuji všem za pomoc při rozhodování.
Děkuji všem za pomoc při rozhodování.
Pro kancelářské využití třeba toto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] Ale v žádném případě ne Acer, na to doopravdy zapomeň dřív, než se ti něco stane.
https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/13335-notebook-do-15-000-kc
@ Intri-čekal jsem že se ozveš jako první jak uvidíš Acer
"Pro kancelářské využití třeba toto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] "-no, je tam Vista a 1GB RAM, to by nebylo moc moudré?!
@ Intri-čekal jsem že se ozveš jako první jak uvidíš Acer
"Pro kancelářské využití třeba toto: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] "-no, je tam Vista a 1GB RAM, to by nebylo moc moudré?!
ještě by šlo možná i [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].. paměti bych bral co nejméně a dokoupil 2x1 gb za litr [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - ideálka když tam bude jen 1x512, nebo 2x256 - alespoň nebude mrzet nechat je v šupleti v případě reklamace...