Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Problém s vypalovačkou

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    Zdravím,mám problém,asi před půl rokem se mi začal stará vypalovačka občas sekat při pálení dvd(asi 5 z 10 dvd),prostě to začalo pálit a hned v prvním % se to seklo a PC se musel restartovat,protože úplně zamrzl,myslel jsem,že vypalovačka je už stará,byla hodně používaná,tak jsem koupil novou a hle,stejný problém,známý řikal,že to může být médii,ale nevím..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Problémů může být celá řada, od HW jako vadné paměti (zkus memtest aspoň pár hodin) přes špatný zdroj, kabely, přehřívání až k SW. Takže napiš co je to za vypalovačku, zbytek sestavy, systém, v jakém SW pálíš ... bohužel křišťálové koule už nefasujeme, byly moc drahé.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Co se týče těch medii, tak jsem zaslechl že je ted problem s verbatimkama.... nevim... mam ještě staré zásoby a vždy jsem byl s němi spokojeny. Zkus nějakou novější verzi nera. Několikrát se mi to osvědčilo když jsem přeinstaloval nero za novější verzi, myslim že na 7.6.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele s.skull
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    199

    trochu OT
    Problémy s Verbatimkama potvrzuji - a netýká se to jen jich - i další značky jedné "skvělé továrny", která mimo jiné produkuje mimo verbatim i značku afa (o které si myslím svoje a nedoporučuji - poté, co u 25% dvd nebylo úspěšně dokončen vypalovací proces na 2 různých pc a 3 výpalkách...)

    jinak bych to viděl na kabel (pokud jsi ho neměnil zároveň s vypalovačkou), paměti (a možná i deska? - pokud padají i jiné přenosy dat než vypalování - z daného konektoru desky - mě to dělal ide řadič a pak ko deska) a možné je i přehřívání, nebo zdroj - tj. zkusit jinou větev...
    Naposledy upraveno uživatelem s.skull: 29-01-2008 v 14:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    203

    No,právě dřív to vše šlo a co sem koupil nový Verbatimy,tak ten problém začal,tak zkusím jiné dvd a pokud problém bude dál,hned napíšu.Jinak mám Athlona XP 2500+,512MB DDR(400),Radeon 9200(128,128)zákl.d. NFII Ultra,120GB HDD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    V tom případě to vážně vypadá jen na ty média. V opačném případě bych zkontroloval ten kabel, měl jsem teď nedávno podobný problém... Mě to ale házelo BSODy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    co zkusit updatnout firmware , mozna by to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    zdravim, ja mam tiez problem s napalovackou
    hned pri zacati napalovania mi nachvilku zamrzne komp a dvd je v haji
    pouzivam nero 8, ale skusal som ine prgramy, napalovacka je nova LG GSA-H66N sata, podobny problem som mal aj so starou napalovackou ta mala IDE rozhranie.
    operacny system winXPsp2
    zaujimave ze v nudzovom rezime napaluje v poriadku
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Ty chyby to dělalo vždycky s Nerem? Zkusil bych ještě jiný vypalovací program, třeba Burn4free... U jednoho známého máme taky podezření na problém s touhle verzí softwaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    skusil som ten burn4free a dvd mi napalilo v poriadku, zatial som skusil iba jedno dvd ale nevidi sa mi ta rychlost pisal ze napaluje 16x a trvalo mu to 15 min.
    pokial to bude len v tom nere tak je to super.
    zatial dik idem skusat palit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Tak to je super snad to bude v pohodě - pokud ne, tak ještě písni a zkusíme vymyslet něco nového
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    zdravim , takze burn4free mi dvd zatial nepokazil, len nezvlada maximalnu rychlost.
    a taktiez dalsia vec - napalovacka ma funkciu SecurDisc, co je vymysel NERO+LG.
    takze vo burn4free tuto ochranu nevyuziem ani v nijakom inom programe. skusal som nainstalovat aj starsie verzie nera a robi to to iste. hned na zaciatku akoby nechcel zaplnit buffer na napalovacke, mozno z 20 dvd sa neru jedno podari... problem je len vzdy na zaciatku
    moze to byt ze kazdy sof ma svoje ovladace ? v nastaveniach som nic take nevidel
    alebo moze to ovplivnovat aj nejaky iny soft ktory bezi v pozadi? v safemode my to nero pali v pohode aj max rychlostou
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    5

    napalovacku som s kusal v druhom pc - slape perfekte, neviete mi poradit kde mozem mat chybu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Pokud je tomu tak a v jiném počítači vypalovačka běží, přičemž technologii SecurDisc potřebuješ a chceš využívat, pak bude nejspíše chyba někde v Tvém systému. Kde přesně to Ti ale asi teď nikdo nepoví.

    Jediné co mě napadá je zkusit reinstall (možná by pomohla pouhá inovace) systému, ale je otázka, zda se to kvůli SecurDiscu vyplatí - tedy skutečně ji potřebuješ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    napalovacku som s kusal v druhom pc - slape perfekte, neviete mi poradit kde mozem mat chybu?
    Vymen zdroj v puvodnim PC za silny novy na zkousku pujceny a uvidis, ze to bude palit dobre.
    Je to zdrojem. Nedava tu zatez, podle me.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s vypalovačkou v notebooku HP
    Od elektrikarCZE v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-07-2014, 20:58
  2. Problém s vypalovačkou
    Od Rudos v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-09-2009, 21:05
  3. Problém s DVD vypalovačkou SH-182D
    Od Andiron v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 12:01