A7N266-VM a DVDvypal?
Zdárek,mám dotaz ohledně základovky A7N266-VM a dva IDE kanály podporující Ultra ATA/100.Kdo mi prosím poradí co si mám pořídit za DVD vypalovačku.Většina je SATA a tak.Nebo mám koupit externí a napíchnout na USB?Jsem v hardwaru zelenáč tak budu rád za každou radu.
Dikes:-)
Dikes:-)
No ne že by jich nebylo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], ale de o to vybrat. Jaký jsou konkrétní požadavky?Cena, hlučnost, rychlost...
No mě jde oto co to má mít za rozhraní?Protože třeba SATA je jiná a tak.
Tak určitě vzhledem k stáří PC bych bral něco do 1000,-.Jak se řiká hodně muziky za málo peněz je nej volba
Tak určitě vzhledem k stáří PC bych bral něco do 1000,-.Jak se řiká hodně muziky za málo peněz je nej volba
Ve své době byly dobrý mechaniky byly LG GSA-H22N (jsou furt) tak si myslim, že vyšší verze (třeba [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]) na tom dnes musí být obdobně, ale fakt moc netuším.
EDIT:nebo třeba tato: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , u té minulé jsem se sekl, ta má Light scribe, ale její N verze je levnější bez něj.
EDIT:nebo třeba tato: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , u té minulé jsem se sekl, ta má Light scribe, ale její N verze je levnější bez něj.