Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: nelze zapisovat ani kopírovat

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    141

    Dobrý večer, mám problém se svým PC (specifikace tentokrát asi nebudou podstatné, ale pokud ano, tak je napíši). Kdykoli něco chci kopírovat na disk (abych dal následně "zapsat soubory na disk CD) zobrazí se správa, že na disku není dost místa (což není pravda), zobrazuje se mi u CD, DVD...všude. Zkoušel jsem zapisovat přes nero (ale jen demo, proto ho už nemůžu používat) a šlo to a proto bych řekl, že se jedná o softwareový problém. Možná jsem při čištění disku smazal nějaký důležitý soubor... jinak mechaniku mám:Optiarc DVD RW AD 7173A SCSI Cdrom device a nad ní je: WDW WD 3200YS - 01PGBO ATA device...
    jo a mám OS Windows Vista 64bit
    Naposledy upraveno uživatelem centurion_CZ: 30-01-2008 v 23:36
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    A jak je velky ten soubor ktery chcete zapsat na to cd/dvd?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    141

    no třeba 20 MB, na cd se zaručeně vejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od centurion_CZ Zobrazit příspěvek
    no třeba 20 MB, na cd se zaručeně vejde...
    Co použít nějakou free utlitu na vypalování?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    141

    tak to by samozřejmě šlo, spíš by mě zajímalo, proč to nejde v normálních windows, jako bych měl něco s windowsama. V podstatě do tý jednotky nemůžu nic kopírovat...kdyby někdo věděl, čím to může být, byl bych rád...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od centurion_CZ Zobrazit příspěvek
    tak to by samozřejmě šlo, spíš by mě zajímalo, proč to nejde v normálních windows, jako bych měl něco s windowsama. V podstatě do tý jednotky nemůžu nic kopírovat...kdyby někdo věděl, čím to může být, byl bych rád...
    A neřeší tvůj problém nějaká záplata od MS?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Osobně používám Burn4free, a je uplne super! Takze pokud si na něj nebo na jinou utilitku zvykneš, vůbec bych tohle neřešil - pokud teda v systému není nějaká jiná chyba, která Ti znepříjemňuje práci.

    Pokud by to bylo někde v systému, tak by ses reinstalu stejně asi nevyhnul
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od Smeli Zobrazit příspěvek
    A neřeší tvůj problém nějaká záplata od MS?
    Myslis ze by se ptal kdyby to vedel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Myslis ze by se ptal kdyby to vedel?
    Předpokládám že navštívil Windows Update web a vyzkoušel google
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    141

    reinstalu bych se v případě vist docela rád vyhnul, protože by se mi pak vůbec nemuselo podařit je aktivovat...
    jinak ten Burn for free zkusim a uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Nevím, nemám zkušenosti, ale nestačí v případě reinstalu zavolat na infolinku Microsoftu a oni Ti pak sdělí aktivační klíč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    141

    doufejme, že to tak je...no, ale kvůli takové prkotině se do toho asi nedám...

    tak teď sem zmatenej, zapsat data se mi při pokusu povedlo (přes burnforfree, a je možné je i normálně otevřít) ale zase se mi nezobrazují data předchozí (přestože velikost napovídá, že na disku jsou, ani to jinak být nemůže, není to CD-RW ale jeno R)

    možná jsem zapoměl CD zavřít

    tak teď vážně nevim, kdykoli tim zapisovacim programem něco zapíšu, zmizí mi všechno ostatní při pokusu o čtení disku vidím vždy jen poslední zapsaný file (a to i na jiném PC), nevíte, co by to mohlo způsobovat?

    EDIT by P@pi: slučena ta estráda příspěvků
    Naposledy upraveno uživatelem P@pi: 31-01-2008 v 15:37
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Vím vždy když budeš chtít přidat nějaké soubory k již existujícím sessions, musíš ty staré vždycky naimportovat. To uděláš z menu Disk...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    141

    dík, takže jsem o ty staré už přišel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    nn, myslím že by stačilo otevřít novou kompilaci, do ní naimportovat všechny relace a ty pak vypálit. Tím by se měla zapsat akorát nová tabulka souborů.

    Jednou jsem to takto už řešil a podařilo se mi obnovit původní session, bohužel už jsem pak musel CD uzavřít, takže původní relace byla pryč, ale tady by to teoreticky mělo jít. Teda pokud nemáš to CD již uzavřené...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Paměti: Flash disk - nelze zapisovat
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-04-2011, 14:35
  2. XP - nelze kopírovat soubory
    Od konecnyvopa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 11:38
  3. Nelze kopírovat data z C na D
    Od Kozouš v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 20-12-2008, 16:22
  4. program nemuze zapisovat na C:
    Od Petra1977 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-10-2008, 08:40
  5. Pevné disky, optické mechaniky: nelze kopírovat
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-06-2008, 21:13