GeForce 7600GT problem
Mam celkom zaujimavy problem s horemenovanou grafikou: Asi takto
Kupil som
nainstaloval som
zapojil moje LCD
vysledok = Nejde = Monitor napise no signal
zapojil som CRT monitor = setko slape ako ma, jednoducho nejdu na nej LCD monitori je jedno ci maju Analgo alebo digi vstup , pls HEEELP
Kupil som
nainstaloval som
zapojil moje LCD
vysledok = Nejde = Monitor napise no signal
zapojil som CRT monitor = setko slape ako ma, jednoducho nejdu na nej LCD monitori je jedno ci maju Analgo alebo digi vstup , pls HEEELP
Monitory LCD ktore som skusal: ACER 17´´ Brimax 19´´ , CRT bol stary Likom 15´´ jednoducho nabehne setko normal, dojde win a v momente ked ssa ma zmenit rozlisenie na Login obrazovku tak LCD zhasne a napise no signal. ovladace su najnovsie , nrozumiem tomu a uz ma to dost sere
No napadlo mě jestli to neni tim ze LCD potrebuje 60 nebo nějak podobně málo HZ refresh rate? Zkuste pomocí CRT nebo nouzového režimu změnit rozlišení a refresh rate na doporučené hodnoty od výrobce panelu. (bude to v manuálnu nebo na zadnim štítku)
[QUOTE=Hiko;86158]Monitory LCD ktore som skusal: ACER 17´´ Brimax 19´´ , CRT bol stary Likom 15´´ jednoducho nabehne setko normal, dojde win a v momente ked ssa ma zmenit rozlisenie na Login obrazovku tak LCD zhasne a napise no signal. ovladace su najnovsie , nrozumiem tomu a uz ma to dost sere[/QUOTE] Predpokladam ze ty lcd pripojujes jinym kabelem nez ty crt .. pokud tomu tak je zkusil bych jeste jiny kabel .
(( nepomohlo v kabli to nieje, jednoducho musi byt nieco co sa da prepnut na tej karte nieco uplne jednoduche ale nvm ani za toho .... co to je
Googlil sem a nasel sem nekolik podobnych problemu s touto kartou a v jednom foru clovek radi toto na monitoru mas tlacitka, az pripojis DVI, tak nejaky zmackni, nastavi to port ze kteryho ma brat signal, zkus to! Ja ho mam taky Zkus jen tak ze srandy propojit to lcd pres vga a ne pres dvi poku nejaky ma..