Začal jsem na ICQ, asi za rok jsem přešel na Trillian, na kterém jsem zůstal nějaké dva roky, a pak přesedlal na Mirandu, která mne ale už teď dost štve, a vyhlížím nový Trillian Astra, na který pak přesedlám...ale ti Japonci jej né a né vydat.
ICQ (jakýkoli starší)
ICQ 5 & 5.1
Miranda IM
QIP
jiný
Používám jiný protokol...
Začal jsem na ICQ, asi za rok jsem přešel na Trillian, na kterém jsem zůstal nějaké dva roky, a pak přesedlal na Mirandu, která mne ale už teď dost štve, a vyhlížím nový Trillian Astra, na který pak přesedlám...ale ti Japonci jej né a né vydat.
Nejdřív sem skoušel mirandu ale nechtěl sem se matlat s tim nastavenim(pluginy?). Tak se stáh trilliana a vše nastaveno z výroby![]()
Multiprotokolových klientů je všude plno, můžeš mít obojí...
QIP Infium. Už nic jinyho...
Ještě bych doplnil ,že QIP používám na Windows . Jinak na Linux Opensuse 11 používám Kopete a taky spokojenost
Moja jasna volba je Miranda,
najprv som pouzival ICQ ale kedze som clovek co ma zmeny rad tak som presiel na Trillian a z neho na Mirandu, od nej uz neprejdem na nic ine pretoze dokaze uplne vsetko okrem telefonovania a tych primitivnych hier (ma aj vlastne hry ale iba ak maju obe strany mirandu s potrebnym pluginom). Mozem si ju nastavit do posledneho detailu......proste rulez![]()
Začínal jsem před pěti rokama s ICQ, ale postupné jsem si k němu vytvořil averzi. Potom jsem přešel na na Mirandu a po všechch možných pacích a alfa-beta butacích jsem loni přešel na QIP Infium.
Dnes jsem updatoval na 9015 RC3 + čeština a konečně to vypadá, že jsou odstraněný všechny bugy.![]()
Zacinal sem s ICQ a tak sem i zustal.Hodne pratel ho pouziva take..
Mno jako vetsina jsem cca pred 10 lety zacal na icq (moc velky vyber nebyl) a to do verze 2003, kterou jsem pouzival dlouho, pak jsem presel na qipa a jsem max spokojenej, uz jen kvuli hw narocnosti.
Doporucuju Digsby, obzvlast pokud alespon trochu pouzivate i socialni site (facebook, twitter).