Taktéž aktualizace z QIP Infium na Mirandu 0.8 ... resp. používám oba klienty podle nálady![]()
ICQ (jakýkoli starší)
ICQ 5 & 5.1
Miranda IM
QIP
jiný
Používám jiný protokol...
Taktéž aktualizace z QIP Infium na Mirandu 0.8 ... resp. používám oba klienty podle nálady![]()
No na hlavním počítači používám Mirandu, přešel sem na ni kvůli pádům ICQ. Jinak proti ICQ nic nemám.
Sice používám ICQ, ale že bych byl nějak závratně spokojen, to ne. Hodlám přejít na jiný mesenger - nějaký rychlý, nenáročný a přehledný.
Používám ICQ (6,5) lidé kolem mě používaj právě icq, je pro mě přehlednej a jednoduchej a reklamy mě nevaděj.
U ICQ mě štvala reklama a přišel mi tak trochu přeplácaný a nepřehledný, takže sem zkusil QIP a byla to pro mě jasná volba
Co zkusit ICQ Banner Remover?![]()
Poslední dobou Trillian a kromě kosmetických vad nemá nic, co bych mu vytknul![]()
Miranda, spokojný som![]()
Dlouho jsem jel na Mirandě, ale verze 9.2 mě poněkud vytočila, tak jsem přešel na Trillian Astra ... a je to takový míň pracný, na rozdíl od Mirandy to funguje už od začátku (podpora různých sítí, hezkej vzhled).
facebook chat
Z linuxu som si zvykol na Pidgin a tak ho používam aj vo win. A k tomu Skype.
QIP Infium už cca 5 let.Vyhovuje mi uživatlské prostředí i nastavování.Chci vyzkukšet i nějaký Packy ale zatim neni čas.
Jinak jsem spokojenej i s Windows Live Messengerem.
ICQ 7 ale to v nabídce neni... je celkem historická, možná by neškodil update. Takže dám icq 5![]()
Já používám Trillian Astra, jestli znáte... Dobra a prehledny messenger