jn, kua kdyby uz konecne qip mel podporu toho novyho protokolu tak nevaham ani na chvili..., jenom proste posilam soubory moc casto nato abych si mohl dovolit jinej zpusobPůvodně odesláno od Honny
![]()
ICQ (jakýkoli starší)
ICQ 5 & 5.1
Miranda IM
QIP
jiný
Používám jiný protokol...
jn, kua kdyby uz konecne qip mel podporu toho novyho protokolu tak nevaham ani na chvili..., jenom proste posilam soubory moc casto nato abych si mohl dovolit jinej zpusobPůvodně odesláno od Honny
![]()
Take pouzivam uz dlouho Mirandu IM. Jednoduchy,vsestrany,rychly... Ale vse je otazkou zvyku![]()
Jedine Trillianwww.trillian.cc / www.trillian.cz
Zatím Psi, ale možná kvůli integraci se zbytkem desktopového prostředí zkusím Kopete. ICQ zatím používám vedle Jabberu jen z historických důvodů. Blíží se doba, kdy ICQ přestanu používat úplně.
Když sem viděl screen ICQ 5.0, tak mě to odradilo a nezakládal sem si ICQ účet... Ten jsem si založil až nedávno, když jsem se dozvěděl o Mirandě. Je fakt super, jediný co mi vadí je to posílání souborů :-(
TAky Mirandu, btw. posílání souborů mi funguje v poho.
protože máš veřejnou IPPůvodně odesláno od microjelen
![]()
Maximální spokojenost a zvyk na TrillianPro 3.1.
No ICQ už používám dosti dlouho dobu, řekl bych. Jako asi každý jsem začínal s orig. ICQ messenger, tenkrát to bylo snad ICQ 2002, nebo tak nějak. Během krátké doby jsem přešel na Trilliana, tenkrát to byla verze 0.74 (myslím), poté verze 2 Pro a nyní 3.1 Pro. Nemůžu si jej vynáchválit, jen správa CL není uplně ideální, pokud chcete používat i jiný messenger. Proto jsem nedávno začal používat i QIP a druhé UIN (pracovní nutnost)))
Jinak musím podotknout, že orig. ICQ messengery nesnáším. Hlavně ty od 4 výš.Také jsem zkoušel i Mirandu apod., ale vždycky jsem se vrátil k "Lilliánu".
![]()
bhehe...taky mám v CL jednoho "Zizu", třeba to bude stejný člověkPůvodně odesláno od Honny
))
trillian 3.1 rulezzzzzhezkej, umi vsechno... nemam potrebu ho menit
![]()
Mirana je muj favorit. To ze si ji clovek muze prizpusobit k obrazu svemu. Zatim zadny jiny messenger to neumoznil.
Já používám Trilliana Pro.Vystřídal sem už ICQ(několik verzí),Mirandu a Trilliana....a právě Trillian se mí zdá nejlepší, jelikož neobsahuje jak už tady někdo řikal různý blbosti jako ICQ(spam atd..) a oproti Mirandě má lepší vzhled, více funkcí a má příjemnější ovládání....
Trillian Pro ve Windows - rychly, prehledny, nenarocny na RAM, modifikovatelny, atd...
Gaim v Linuxu - pripomina mi asi nejvic Trilliana Kopete je taky celkem dobrej.