Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.

Zobrazit výsledky hlasování: Jakého používáte klienta pro ICQ

Hlasujících
287. Pro hlasování se musíte přihlásit
  • ICQ (jakýkoli starší)

    6 2.09%
  • ICQ 5 & 5.1

    72 25.09%
  • Miranda IM

    85 29.62%
  • QIP

    70 24.39%
  • jiný

    36 12.54%
  • Používám jiný protokol...

    18 6.27%
Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 194

Téma: Jaký používáte messanger?

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    72

    QIP - rychly, nenarocny na systemove zdroje, mnozstvo nastaveni, bez reklam, free, lokalizacia. Co viac treba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér Avatar uživatele Matajon
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    131

    Citace Původně odesláno od daenis
    Co viac treba?
    Treba vic moznosti prizpusobeni, dalsi protokoly (AIM, Jabber, YIM ...) atd ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od Matajon
    Treba vic moznosti prizpusobeni, dalsi protokoly (AIM, Jabber, YIM ...) atd ?

    no ano.. a ja by som chcel este aby sa dalo pocuvat radio, sledovat TV..
    Mohol by som este vymenovat x-veci..

    Ja konkretne nemam ludi co pouzivaju inych klientov takze taketo veci ako aj to radio je pre mna bezpredmetne..
    hold kazdemu nieco vyhovuje.. teenagers by sa radi hrajkali takze musia tam mat lodicky, karticky a neviem ake blbosti.. mne staci triezvost, nenarocnost.. iba to co potrebujem, nic navyse
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od daenis
    no ano.. a ja by som chcel este aby sa dalo pocuvat radio, sledovat TV..
    Mohol by som este vymenovat x-veci..

    Ja konkretne nemam ludi co pouzivaju inych klientov takze taketo veci ako aj to radio je pre mna bezpredmetne..
    hold kazdemu nieco vyhovuje.. teenagers by sa radi hrajkali takze musia tam mat lodicky, karticky a neviem ake blbosti.. mne staci triezvost, nenarocnost.. iba to co potrebujem, nic navyse
    Tak tak, QIP je opravdu skvělej, hlavně se mi hodí v práci, kde máme dosti "šyd" počítače a QIP tam na nich chodí bez problémů a hlavně bez nějakého zpomalení systému atd.

    V práci jej používám na AthlonXP 550MHz, 256MB, asi 3GB HDD, WinXP, dále na AthlonXP 1,1GHz, 256MB, 10GB HDD, takže nějaké ICQ 5.1 či podobné by absolutně zabily výkon celého PC. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Pouzivam Mirandu IM. Trosku mi dalo zabrat, nez jsem se s verzi 0.5. dostal na podobnej vzhled, kterej mely verze 0.4., ale dobra vec se podarila a moznost si do ni nainstalovat pluginy take plne vyuzivam. Obcas pouziji ICQ2Go, ale je to opravdu jen v nejnutnejsich pripadech (vetsinou v nejaky internetovy kavarne na dovolene)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od radyz
    Ja jsem na ICQ od 98 roku, v roce cca 2002 jsem zapocal experimentovat s Mirandou, protoze se zdala dokonala - zadne reklamy, mensi hw naroky, podstatne rychlejsi... jenze po zkusenostech, kdy denne se odkonektila a muselo se pripojit rucne, lidem s vysokym pingem neslo odesilat zpravy a hlavne kdyz sel nekdo do offlajnu, tak to miranda spozorovala az za nechutne dlouhou dobu. Potom jsem jen nadaval, proc mu to nechce odeslat zpravu... posleze se dozvim, ze ten clovek vypl pred hodinou a pul pocitac. Takze jsem zpet na pomalem a reklamnim ICQ.
    Pro Mirandu existuje plugin s priznacnym nazvem "keepstatus", kterej by ti zajistil automaticke pripojeni, pokud se z nejakyho duvodu Miranda odpojila. Me kazdou hodinu odpoji proxy, takze je pro me tento plugin nezbytnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    Kar Kar je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Používám Mirandu
    A důvod ? To co umí po nainstalování pár desítek pluginů mě nenabídne žádnej jinej IM
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    71

    icq uz strasne dlouho, jeste nedavno jsem zustavam spokojene u verze 2003 Pro, ted jsem se zlomil a uz vsude pouzivam 5.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček Avatar uživatele FanATIk
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    49

    klasicky ICQ, momentalne aktualnu verziu. Najskor ma štvala reklama ale našiel som ICQ Banner Killer takže už je to v pohode a žiadna otravna reklama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Honny
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    272

    a zároveň porušování licence
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    vyhrabavam vlakno z hromady prachu...
    dnes sem presel z ICQ5.1 na ktery sem uz pul roku nadaval na QIPa su maximalne spokojene, vic nez sem cekal. orig ICQ se u me uz neohreje, zmetek jeden nestabilni.
    QIPa dobre vystihl daenis o par postu vys

    EDIT: hlavne taky umi radit kontakty podle abecedy. v tom hnoji co byl v ICQ by se ani prase nevyznalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od mech13
    vyhrabavam vlakno z hromady prachu...
    dnes sem presel z ICQ5.1 na ktery sem uz pul roku nadaval na QIPa su maximalne spokojene, vic nez sem cekal. orig ICQ se u me uz neohreje, zmetek jeden nestabilni.
    QIPa dobre vystihl daenis o par postu vys

    EDIT: hlavne taky umi radit kontakty podle abecedy. v tom hnoji co byl v ICQ by se ani prase nevyznalo
    Já mám ICQ 5.1 v3000 s odtraněnou reklamou, českou lokalizací a starýma dobrýma smajlama. NIKDY za celou dobu co ho mám nainstalované mě nespadlo ani jinak nezazlobilo. Ale souhlasím naprosto s tím, že řazení kontaktů podle abecedy v něm SAKRA chybí, hlavně když tam má člověk kolem stovky kontaktů jako já... to se to pak panečku někdo hledá
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    icq 5.1, reklamy mi nevaděj, AJ taky ne takže jen ty starý smajly sem tam hodil občas mi spadne ale celkem fpoho.... spokojenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od boboco
    Já mám ICQ 5.1 v3000 s odtraněnou reklamou, českou lokalizací a starýma dobrýma smajlama. NIKDY za celou dobu co ho mám nainstalované mě nespadlo ani jinak nezazlobilo. Ale souhlasím naprosto s tím, že řazení kontaktů podle abecedy v něm SAKRA chybí, hlavně když tam má člověk kolem stovky kontaktů jako já... to se to pak panečku někdo hledá
    zkousels OTTD? vim ze se zarucene zesypalo u dvou her (na 90% je OTTD jedna z nich, druha mozna UFO:EU nejake remake) a u spousty dalsich cinosti padalo jenom tak nahodne. nehlede na to, ze kdyz ho ted porovnam s QIPem tak neumi vubec nic. mirandu ani triliana sem zatim nezkousel a asi se k nim ani pres qipa nedostanu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od mech13
    zkousels OTTD? vim ze se zarucene zesypalo u dvou her (na 90% je OTTD jedna z nich, druha mozna UFO:EU nejake remake) a u spousty dalsich cinosti padalo jenom tak nahodne. nehlede na to, ze kdyz ho ted porovnam s QIPem tak neumi vubec nic. mirandu ani triliana sem zatim nezkousel a asi se k nim ani pres qipa nedostanu
    ne, ani jednu tu hru jsem nezkoušel, ale pokud si puštím gamesu, většnou stejně ICQ vypínám. Ten QIP neznám, když mi ICQ začne zlobit, určitě ho zkusím, ale zatím tu potřebu opravdu nemám - naštěstí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 13 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaký používáte kancelářský balík?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 21-07-2011, 12:40
  2. Jaký CMS používáte
    Od HiLow v sekci Internet
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 01-11-2010, 10:59
  3. Jaký typ RW media používáte?
    Od Jiziii v sekci Optické mechaniky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-06-2008, 10:26
  4. Chlazení procesorů: Jaký typ chlazení používáte ?
    Od filda2003 v sekci Chlazení
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 15-06-2008, 19:59
  5. Chlazení procesorů: Jaký používáte chladič na AM2 ?
    Od Jester55 v sekci Chlazení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 10:22