Problem se subwooferem u TRUST 5.1 sestavy
Hi,
mám problém se zvukovou sestavou TRUST 5.1 Speaker Set SP-6250K. Nefunguje mi centralni reproduktor se subwooferem.Zkoušel jsem ho jak ve Windows XP SP2 tak i Vistě (mám dualboot), repro soustavu mám v ovladačích zvuku nastavenou na 5.1, při testu všechny satelity hrají jak mají, ale když dojde řada na subwoofer, ten mlčí. Zvukovou kartu mám integrovanou na základní desce Asus M2R32-MVP, tj. jedná se o ADI AD1988A. Se zvukem moc zkušeností nemám, tak bych prosil o radu, zda není chyba v soustavě TRUST a nemám ji jít reklamovat..
mám problém se zvukovou sestavou TRUST 5.1 Speaker Set SP-6250K. Nefunguje mi centralni reproduktor se subwooferem.Zkoušel jsem ho jak ve Windows XP SP2 tak i Vistě (mám dualboot), repro soustavu mám v ovladačích zvuku nastavenou na 5.1, při testu všechny satelity hrají jak mají, ale když dojde řada na subwoofer, ten mlčí. Zvukovou kartu mám integrovanou na základní desce Asus M2R32-MVP, tj. jedná se o ADI AD1988A. Se zvukem moc zkušeností nemám, tak bych prosil o radu, zda není chyba v soustavě TRUST a nemám ji jít reklamovat..
Problem vyrobku trust je vetsinou to ze je to trust ;) Je mozno tu sestavu vyzkouset na jinem zarizeni ? Pokud se to bude chovat stejne reklamoval bych to.
Prveč bych skontroloval jestli máš dobře pozasouvané konektory, popřípadě zkusil znova vytahnou a zapojit, pokud to nempomuže, tak reklamuj, nema vyznam se pouštět do nějakého velkeho laborovani. Jinak normlani setereo ti funguje? U některých zvukovej si mužeš přenastavit vstupy a výstupy, zkus to zkontrolovat jestli to sedí, je to v ovladačích ZK