reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Problem se subwooferem u TRUST 5.1 sestavy

finwee (9)|1.2.2008 12:00
Hi,
mám problém se zvukovou sestavou TRUST 5.1 Speaker Set SP-6250K. Nefunguje mi centralni reproduktor se subwooferem.Zkoušel jsem ho jak ve Windows XP SP2 tak i Vistě (mám dualboot), repro soustavu mám v ovladačích zvuku nastavenou na 5.1, při testu všechny satelity hrají jak mají, ale když dojde řada na subwoofer, ten mlčí. Zvukovou kartu mám integrovanou na základní desce Asus M2R32-MVP, tj. jedná se o ADI AD1988A. Se zvukem moc zkušeností nemám, tak bych prosil o radu, zda není chyba v soustavě TRUST a nemám ji jít reklamovat..
pas!k (3765)|1.2.2008 12:20
Problem vyrobku trust je vetsinou to ze je to trust ;) Je mozno tu sestavu vyzkouset na jinem zarizeni ? Pokud se to bude chovat stejne reklamoval bych to.
Zoidik (1405)|1.2.2008 12:22
Prveč bych skontroloval jestli máš dobře pozasouvané konektory, popřípadě zkusil znova vytahnou a zapojit, pokud to nempomuže, tak reklamuj, nema vyznam se pouštět do nějakého velkeho laborovani. Jinak normlani setereo ti funguje? U některých zvukovej si mužeš přenastavit vstupy a výstupy, zkus to zkontrolovat jestli to sedí, je to v ovladačích ZK
Klingacikx (1545)|1.2.2008 23:14
Najskôr sa presvedč či ten sub s centrálom hrajú keď ich len na skúšku zapojíš tam kde máš teraz predné, zistíš či je chyba v repro alebo v zvukovke.
finwee (9)|3.2.2008 10:27
Tak jsem s tim laboroval, určitě to mám do konektorů na desce zapojený správně, i při zapojení do jiného jacku hraje jen ale centrální a subwoofer ne. tak to asi pujdu na reklamaci, ale ještě to předtim zkusim na kamošově notebooku.