LightScribe
LS jsem již používal, už jsem udělal pár CD a asi 2 DVD, vypadá to opravdu pěkně, povrch na CD bych řekl, že je o trochu lepší...na DVD je nějaká trochu jinak udělaná ta vrstva, bo co. :D
Jinak zprovoznění LS je celkem jednoduché, používal jsem LG H20L, stačilo připojit mechaniku, stáhnout ovladač pro LS a pak již to zvládl Nero Cover Designer. ;)
Jinak zprovoznění LS je celkem jednoduché, používal jsem LG H20L, stačilo připojit mechaniku, stáhnout ovladač pro LS a pak již to zvládl Nero Cover Designer. ;)
Áno, je to jednoduché, len treba vedieť správny postup a mať vhodné verzie, potom to ide ako po másle.
Je možné, že DVD má tenšiu vrstvu...
Je možné, že DVD má tenšiu vrstvu...
Vím, že o tom tahle diskuse není, ale já jsem to nerozchodil s nejnovějším nerem 7, tak jsem se na to vybodnul a nainstaloval kromě Nero 7 taky ShureThing CD Labeler SE a ten mi funguje, takže to dál neřeším.
Dosť ľudí sa ma pýtalo, resp. referovalo problémy s kombináciou LS + Nero 7, no s tým som sa nezaoberal, stále používam Nero 6.
Tvoje riešenie je šikovným spôsobom, ako sa prípadných komplikácií zbaviť, pričom na napaľovanie používaš Nero 7.
Tvoje riešenie je šikovným spôsobom, ako sa prípadných komplikácií zbaviť, pričom na napaľovanie používaš Nero 7.
Nazdárek, taky vlastním vypalovačku LG h20l, stáhnul jsem firmware 1.01, naflashoval, nainstaloval ovladače LS a nové nero (teda teď už asi není nové - je to verze 7.2.3.2) a cover designer normálně jede a zdá se mi, že LS obrázek je lepší než v Surethingu....tak nevím, je to můj dojem... :)
takže firmware na LG h20l je na serveru CDR, raději si přečtěte manuál flashování (musí být mechanika jako master na samotném IDE kabelu atd...) no a vyndejte cd nebo dvd z mechaniky....a spusťte flashování...jinak mě bez problémů funguje s Nerem 7.2.3.2B i cover designer.....takže hodně úspěchů....
Teď jsem flashoval H20L z updatu, co jsem na CD, jenže bylo v mechanice....normálně to šlo uplně bez problémů, až potom mi kolega řekl, že se to tak nesmí dělat. :D No hlavní je, že funguje bez problémů. :D
Tak sem konecne vyzkousel jak se ligtscribuje. Mel sem jedno DVD, ktery se rozlepovalo (to bych od Verbatimu necekal), tak sem si zkusil jak to bude vypadat, a vypada to celkem dobre. Ale to hlavni - jak to DVD bylo poskozeny, tak sem ho rozlepil cely a zbavil ho zaznamovy plochy, tim mi vzniklo celkem zajimavy pruhledny dyvko s obrazkem.
[QUOTE=eraser]Dosť ľudí sa ma pýtalo, resp. referovalo problémy s kombináciou LS + Nero 7, no s tým som sa nezaoberal, stále používam Nero 6.
Tvoje riešenie je šikovným spôsobom, ako sa prípadných komplikácií zbaviť, pričom na napaľovanie používaš Nero 7.[/QUOTE]
Ja mel problem rozchodit i kombinaci LF + NERO 7. Proto jsem take stale na Neru ve verzi 6 a nejaky drobny.
Tvoje riešenie je šikovným spôsobom, ako sa prípadných komplikácií zbaviť, pričom na napaľovanie používaš Nero 7.[/QUOTE]
Ja mel problem rozchodit i kombinaci LF + NERO 7. Proto jsem take stale na Neru ve verzi 6 a nejaky drobny.
No, Nero 7 je problematické, resp. divné, ale so šestkou by nemali byť žiadne problémy, najmä pokiaľ sa použije min. verzia LS ovládača a tiež Nero 6. Čiže, ak si sosnem najnovšie updaty, ta to musí šlapať.
Light Scribe jsem vypaloval na LG LH20 s Nerm 6, když se tahle pokazila koupil jsem Samsung 202 a s Nerem 6 jsem LS nemohl rozjet, tak jsem nainstaloval přiložené Nero 7 a LS to vypálilo vpohdě - zkoušel jsem to zatím jednou
Nedari se mi nejak nainstalovat LightScribe System Software 1.17.90.1, pise to ze "LightScribeService nelze spustit" kvuli "opravneni pro spusteni systemovych sluzeb". Mam Windows XP a jsem spravce. Co mam delat pro rozchozeni cmarani na media jinak nez fixou?
ahoj,
prosim vsechny o pomoc, aktualne se peru s problemem s nastavenim lightscribe mechanik (mam 2x PHILIPS SPD6105T), ktere podporuji tuto funkci. Bohuzel jak v Neru, tak i ve stahnute utilite Lightscribe Control panel se nezobrazuje ani jedna mechanika.
Mechaniky jsou plne funkcni, prehravani, vypalovani atd..funguje 100%
bohuzel jen na lightscribe se nemohu dostat. viz printscreen
OS WIN 7
NERO 8 + Nero Lightscribe designer
predem vsem dekuji.
prosim vsechny o pomoc, aktualne se peru s problemem s nastavenim lightscribe mechanik (mam 2x PHILIPS SPD6105T), ktere podporuji tuto funkci. Bohuzel jak v Neru, tak i ve stahnute utilite Lightscribe Control panel se nezobrazuje ani jedna mechanika.
Mechaniky jsou plne funkcni, prehravani, vypalovani atd..funguje 100%
bohuzel jen na lightscribe se nemohu dostat. viz printscreen
OS WIN 7
NERO 8 + Nero Lightscribe designer
predem vsem dekuji.
Pomůžete mi prosím někdo s Cover Designerem a vypalováním Lightscribe? Ještě před měsícem jsem normálně vypalovala, ale teď jsem přeinstalovala Nero a najednou Cover Designer neumí najít moji mechaniku. Cover Designer mám 2.3.0.47 a mechaniku LG GSA-H42L. Zkouším všechno možný, ale ne a ne na to přijít :((
Díky moc!!
Pavka
Díky moc!!
Pavka
Potrebuješ vhodný ovládač, ktorý pokiaľ beží rezidentne, tak potom je možné dané funkcie využívať a aplikácie sa odvolávajú práve na daný ovládač.
http://www.lightscribe.com/support/index.aspx?id=302
http://www.lightscribe.com/support/index.aspx?id=302