Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: 2 Monitory

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Zdravím pánové. Mám problem, potřebuji na GK viz podpis připojit LCD televizi jako druhy monitor a naklonovat obraz. Jedná se o televizi http://www.samsung.com/cz/products/l...?page=Features a monitor mám taky SAMSUNG ( 205BW ) Monitor mam připojeny přes DVI a TV D-SUBem přes redukci z DVI. Numůž nastavit aby každý panel měl své rozlišení. Tzn monitor 1680x1050 a TV 1360x768. Pokud nastavím rozlišení TV vše je celkem v pořádku, jen na monitoru mam ořezany obraz. Pokud nastavim rozlišení monitoru tak TV nefunguje. Určitě napíšete tak nastav pro každý panel rozlišení vzlášt. Jenže to nejde. Jsem si s tím hrál 4 hodiny, používal i nástroj dodaná přímo ke GK a nové ovladače nepomohly. Tady jsem našel jedno téma k tomu, ale nic jsem tam nenašel k mému problemu. Jestli někdo něco ví, tak pls pisněte. Jediné co se mi povedlo,tak bylo že jsem si zrušil ikony a občas mi zmizne i spodní lišta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele Johnny007
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Treba pouzit: "rozsirena pracovna plocha" a nie klonovanie obrazu, lebo pri klovani sa Ti toto nepodari.
    Ja napr. pouzivam Pre monitor rozlisenie: 1280x1024 a pre TV 1920x1080
    HDTV je pripojena cez TV-OUT v zapojeni R-G-B.
    Treba vyskusat aj ten TV-out vystup, podla specifikacie, by Tvoja GK mala mat vystup HDTV-out.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Mno rozšíření jsem zkoušel, nepomohlo.HDTV myslim nemá. 2xDVI + S-VIDEO k němu jsem dostal redukci na RGB ale prioritně chci použít D-SUB jelikož přes S-VIDEO je šilenej obraz a ta redukce tomu nepomuže jelikož jsou to jen vyvedené dráty. Otázkou jak jsou kvalitní vstupy na TV, ale řikam jedná se mi o D-SUB připojení
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Bez podpory HDTP resp. HDTV přes S-video velká rozlišení na TV nedostaneš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    ja to nechci tahat přes S-VIDEO Od začátku to mam spojené D-SUBem ( ten 15ti kolikovej modrej kabel co vede hlvaně ke strým monitorům ) jiank přes S-VIDEO jsem obraz narval na tuhle TV,ale obraz byl jako vždy šílenej, proto chci D-SUB když to TV má
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Používal si Display Manager z nejnovějších Catalyst Control Panel?

    ps. U nVidiových nView je situace podstatně snazší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    jj používal. Taky jsem normálně přes valstnosti na ploše. Přestal jsem až mi spadl počítač, respektive zmizely ikony a systemová lišta..... dnes obnovim a budu zkouše dále. Jenže potřebuji abych měl monitor na jinem rozlišení než TV. Podařilo se mi dostat na TV plochu, ale musel jsem mit na monitoru nastavené rozlišení TV. Nemužu nastavit rozdílá rozlišení a nevim proč, ta potvora asi posílá stejný signál do obou výstupů
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Johnny007
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    40

    Co je to presne za kartu? Product code?
    Na webe vyrobcu som nasiel take karty co maju HDTV out.
    napr.: Product Code: H195PRF512DD-R

    LCD-TV ma [Komponentní signál (Y/Pb/Pr)] vstup a to by mohla byt cesta na prepojenie, otazka je ci aj karta?
    Naposledy upraveno uživatelem Johnny007: 04-02-2008 v 21:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Mno tak jsem s tim zase včera trochu zápasil. Přes D-SUB se mi to neopvedlo rozchodit. Co jsem se díval, tak ta moje karta má redukci na HDTV, takže předpokládám že ho má, jiank to číslo se dnes pokusím zjistit. Jinak jsem udělal ještě jednu věc. Našel jsem redukci na jeden kabel ne na tři, ted si nevzpomenu jak se tomu řiká, tak pardon ( myslim že kompozitní ). Nejsou z toho porstě tři kabely, ale jeden. Ale obraz je šilenej... Mno pokud někdo nedostane nápad jak to rozchodit po D-SUB, tak se na to vykašlu. Na HDTV asi neseženu prodlužovací kabely,komponentní vstupy TV má. O D-SUB se snažim jelikož je na něm řekl bych nejlepší kvalita obrazu.

    Pokud ve vlastnotech na pološe použiji rozšírení plochy, tak se mi vskutku rozšíří o další panel. Jenže pracovní plocha. Asi bude problem v tom že bez odpojení kabelu k monitoru nedonutím grafiku aby mi poslala dva signály s jinym rozlišením na každej vstup a automaticky prodlouží pracovní plochu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Mno tak jsem si zjištoval co to šlo a Grafika posílá na oba konektory stejné rozlišení, jediná možnost je že se v ovladačích GK vytovří profily s nastavením plochy a při přemínání na TV se změní profil. Díky všem zúšastněním na dotazu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. 2 monitory a pci-e x8 a x16
    Od cheysuli v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2011, 15:03
  2. Monitory: 2 monitory, ukazuje jako jeden
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-06-2009, 00:00
  3. Monitory: 2 monitory s kartou FX5200
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 11:20
  4. LCD: LG monitory
    Od benik.martin v sekci Monitory
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-01-2009, 20:03
  5. 2 monitory na 1 PC
    Od aceventura v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-07-2008, 16:36