Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Problém s prehrávaním videa

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    54

    Nazdar.mam taky problém a to ze ak chcem spustit video v kompíku( ci uz .avi,.mpg,.mpeg atd...)tak sa mi otvory prehrávac a ide mi len zvuk a nic ine,cierna obrazovka.moja zostava pc-
    Intel E2180 2Ghz
    Asus p5k
    ATI Radeon HD3850 512mb
    2Gb RAM
    Windows XP Professional SP2
    ovládace od grafiky su nainstalovane a kodeky mam tieto
    All-in-one Codec pack
    K-Lite codec Pack
    a hry my idu v najlepsom vykone.len to video stale cierna obrazovka ci uz vo windows media playeri alebo BS player alebo hocico.
    PLS poradte co by s tym mohlo byt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jezevec
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    612

    Korektně odinstaluj všechny codec packy (start-ovl. panely-pridat odebrat programy), restartuj, pak naistaluj nejnovější verzi třeba K-lite v odpovídajícím balíku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    all-in-one codec pack vyhod, uz je stary a muze se jen hadat s necim novsim

    rozhodne te zlobi kodeky, nainstaluj a skus VLC, to by melo pokousat vsechno i bez cizich kodeku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    54

    okej idem to vyskusat,som zvedavy co to spravy ale moc tomu neverim.stahujem K-lite 3.70 tak dufam ze to pojde
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    54

    no tak to nefunguje.stale nic.stale to iste,presne som odinstaloval obidva codecy,restart,nainstaloval k-lite a stale to iste,zvuk ide ale obraz je stale cierny.
    mach13: to je co ten VLC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    54

    no stale to nejde,aj v tom VLC normalne spustim a tiez,zvuk ide ale obraz stale cierny.uz ma to totalne sere.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    58

    Doporucuji pouzivat misto kodekpaku pouze ffdshow filter. Pripadne prehravac Media Player Classic (to neni ten od MS), ktery ma vlastni implementaci kodeku v sobe. Navic je prehravani opravdu kvalitni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    kdyz nepomohlo VLC, tak pochybuju ze cokoli jineho zabere... ale za zkousku to stoji

    mas v PC nejnovsi ovladace na chipset a grafiku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    54

    no asi nie,som si kupil pc a dosiel mi pred tyzdnom a tam bolo cd s ovladacmi tak tie som tam daal,tie by mali byt najnovsie nie?predsa len HD3850 512mb neni tak dlho vonku.
    Huncut:nejde,komplet vsetko odskusane
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    54

    uz to funguje,problem bol v malinkom nastaveni ovladacov v catalyst control center.uz mi to vsetko ide.dakujem za ochotu a za vas cas.diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Camazoo
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Tento problém jsem měl i já. Grafiku jsem měl radeon 9250..; žádné video, jen zvuk;ve všech přehrávačích. Zkoušel jsem ze zajímavosti dát jinou grafiku, protože veškeré operace s kodeky byly neúspěšné, ale nepomohlo to. Problém se vyřešil až s reinstalováním Windows.

    POzn. Aha, pozdě. Gartuluji!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    tak nam aspon napis co to bylo za nastaveni, takto to nikomu jinemu nepomuze...

    a na CD urcite byly ovladace dost stary, nejnovsi jsou 8.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    54

    tak teda pisem postup ako vyriesit problem,podotykam je to HD3850 a catalyst control center-
    otvorite program CCC Advanced
    otvorite avivo***videa
    kliknete na Všechna nastavení
    a idete uplne dole a tam je ze:
    urychlení obrazu Windows Media-tak toto majte vypnute-nech to neni zaskrtnute
    no a ked som toto spravil tak sa problem vyriesil.
    camazoo-diky aj ja som rad ze to ide
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s přehráváním videa u notebooku
    Od jamajky v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-03-2010, 18:43
  2. Problém s přehráváním videa
    Od frostman666 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 19:42
  3. Problém s přehráváním videa
    Od jainina v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 22:57
  4. Problem s prehravanim videa
    Od Yada v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 20:35