Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Je spolu všetko kompaktibilné ? Pomôžte !

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Chcem si obnoviť svoj starý počítač a vybral som si tieto veci ( uvedené nižšie ) len neviem či to spolu pôjde ... viete mi niekto v tomto smere poradiť?

    MSI NX8600GT Twin Turbo PCI-e,256MB,DDRIII,2xDVI,TVout,sOC,HTTB - matičná doska
    MSI K9NBPM2-FID, s AM2, GeForce6150/430, DDR2, 1394,VGA,DVI - grafická karta
    Eurocase 400W ATX P4, 20/24 pin , SATA, PFC, 12 fan
    2x APACER RAM DDR2 DIM 1GB PC6400/800 CL5.0 Golden Cover - RAM
    SEAGATE HDD Barracuda 500GB SATA/300 NCQ 7200RPM, 32MB - HDD
    AMD Athlon 64 X2 6400+ (socket AM2, 2MB) Box Black Ed.


    Vďaka za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Kompaktibilné by to bolo, ale pár zmien by som tam spravil.
    Najlepšie ak napíšeš, z ktorého obchodu to chceš brať, aby sme poprípade spravili pár úprav. Minimálne na zdroji, základnej doske a VGA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Já se přidám s výměnou X2 6400+ BE. Uplně zbytečnej příplatek proti 5000+ BE. Jinak MB a Zdroj pryč. Grafika se může nechat pokud to neni PC na hry. Takže připiš i předpokládané využití PC (a v případě že na hry taky jaký monitor budeš používat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    je to PC preva6ne na grafiku a fotografie ... a predpopkladam za by som to bral z Penta.sk
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    je to PC preva6ne na grafiku a fotografie ... a predpopkladam za by som to bral z Penta.sk



    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Já se přidám s výměnou X2 6400+ BE. Uplně zbytečnej příplatek proti 5000+ BE. Jinak MB a Zdroj pryč. Grafika se může nechat pokud to neni PC na hry. Takže připiš i předpokládané využití PC (a v případě že na hry taky jaký monitor budeš používat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    môžte mi prípadne napísať čo je zlé na tých veciach čo som si vybral prípadne či je to všetko kompaktibilné a či to pôjde všetko bez problémov ... výber bol ohraničený cenou do 15 000 sk max.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Pozri do prílohy niečo som tam nachystal výkonnejšie a úspornejšie
    Ak chčeš AMD tak 5000+ BE a http://www.alza.sk/zakladni-deska-as...-vm-d72760.htm
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: PC.JPG 
Zobrazení: 141 
Velikost: 66.6 KB 
ID: 2472  
    Naposledy upraveno uživatelem Klingacikx: 04-02-2008 v 23:06
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Pokud ta práce s grafikou nezahrnuje 3D renderování které potřebuje grafickou kartu, tak bych volil integrovanou. A procesor myslím postačí E2160/80 podle ceny ve vašem obchodě. Případně varianta AMD 690G + X2 4800+ EE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    8600GT je znacne nevyhodna, bud HD2600 (nebo spis novsi 36x0) nebo priplatit za HD3850. pokud ale jak pise speed nebude grafika potreba, postaci integrovana nebo neco za jendoho frantiska (palackyho)
    MSI K9NBPM2-FID nForce sux... pokud nechces SLI, tak jsou mnohem lepsi chipsety bud primo AMD nebo jit do konkurence a vzit intel chipset
    Eurocase 400W - casovana bomba... aneb kdypak nam v PC neco vyhori?
    2x APACER RAM ne zrovna osvedceny vyrobce, klasicke A-data jsou proklate levne a overene
    AMD Athlon 64 X2 6400+ krome toho ze oproti 5000+ BE nenabizi nic lepsiho, tak je to procesor urceny pro pretaktovani (urceny od vyrobce, ne ze je jen vhodny jako vsechny C2D)

    proste... to co navrhnul Klingacikx je mnohem vyvazenejsi a kvalitnejsi sestava, pokud nebude potreba ta vykona grafika tak vzit nejakou za litr, a penize vrazit do lespi desky - P35-DS3 a procesoru - E8200
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pomožte vybrat manželsou postel ;)
    Od Liqid v sekci Volná témata
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2016, 16:55
  2. Tiskárny: USB 1.1 vs. 2.0 - fungují spolu??
    Od userX v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-02-2009, 11:22
  3. Pomožte se sestavou cca 12t
    Od nunyn v sekci PC - archiv
    Reakcí: 131
    Poslední příspěvek: 20-11-2008, 15:28
  4. Pomožte s nastavením WiFi sítě.
    Od pulcik v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 15:49
  5. Pomožte s návrhem sítě
    Od Grouwr v sekci Sítě
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 16:51