Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Bude stacit fortron 400W ???

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    59

    Zdravim toto je moja zostava a chcem vediet ci bude stacit zdroj Fortron 400W PFC FSP400-60THN-P alebo ci mam kupit este nieco lepsie. Do buducna mozno este kupim dalsiu cd\dvd\bluray mechaniku a mozno jeden ci dva dalsie hdd a mensi upgrade grafarny.

    MB - GA-P965-DQ6
    CPU - Intel Core 2 Duo E6400 2.1GHz BOX 775 2MB dual
    VGA -ASUS GeForce EN7600GT 256MB Silencer 2DHT PCX
    HDD Western Digital SE 250GB 16MB SATA/300 WD2500KS
    Western Digital SE 250GB 16MB SATA/300 WD2500KS
    ram - CORSAIR DDR2 2x1024MB 800MHz TWIN2X
    DVD - daky Teac
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 17-08-2007 v 02:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    Tohle ten Fortron určitě utáhne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    59

    dik aku tam budem mat asi este rezervu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    259

    typuju že 100W rezerva tam stále bude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    Ešte by to zvladlo aj pripadne dokupenie dalsej grafickej karty a teda zapojenie do SLI. Rezerva je tam dostatočná, komponenty ktoré su uvedené, su výkonné a naviac nepatria medzi žrútov energie. A fortron je pojem čo sa týka zdrojov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    BC BC je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele BC
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Nechcem kvoli tomuto zakladat novu temu... myslite ze na nasledujucu zostavu bude stacit Seasonic S12 380W?:
    MB- Gigabyte DS4
    CPU- Intel C2D E6300 @ 2,8GHz
    RAM- DDR2 2x 1GB
    VGA- Asus X1950 Pro 256MB
    1 HDD
    1 mechanika
    Podla testov co som videl tak pri max. zatazeni a pri podobnych komponentoch neprekrocila spotreba systemu 300W. Chcem mat len istotu ci to ten zdroj vydrzi a neodpali sa a nedajboze aby sa spolu s nim odpalili aj dalsie veci v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Citace Původně odesláno od BC
    Nechcem kvoli tomuto zakladat novu temu... myslite ze na nasledujucu zostavu bude stacit Seasonic S12 380W?:
    MB- Gigabyte DS4
    CPU- Intel C2D E6300 @ 2,8GHz
    RAM- DDR2 2x 1GB
    VGA- Asus X1950 Pro 256MB
    1 HDD
    1 mechanika
    Podla testov co som videl tak pri max. zatazeni a pri podobnych komponentoch neprekrocila spotreba systemu 300W. Chcem mat len istotu ci to ten zdroj vydrzi a neodpali sa a nedajboze aby sa spolu s nim odpalili aj dalsie veci v PC.
    mel by stacit...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Utáhne bez potíží
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    taky bych rekl ze se ani nezapoti
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    BC BC je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele BC
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Tak to som rad ze to bude OK. Este by ma zaujimalo ze ci by pri 100% zatazeni dokazal pracovat 24 hodin nonstop bez prestavky. Tu na Svethardware to testovali "len" 2 hodiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Pokud myslíš 100% zatížení tvojí sestavou, tak v pohodě. Ale stejně myslim, že máš na mysli spíš jen vytížení CPU na 100% nebo i GPU?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    takove mensi dotaz: jak chces cely system met zatizeny nonstop naplno? zaroven grafiku i procesor?
    jinak jestli to vydrzelo 2 hodiny tak u takove znacky bych rekl ze by to nemelo zazlobit
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    BC BC je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele BC
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    64

    Mal som na mysli to ze keby bol sucet vsetkych prikonov veci, ktore by boli zapojene na zdroj presne 380W ze ci by dokazal podavat 380W vykon nonstop... ale to by asi mal ked je na to stavany a je to Seasonic, ale napr. taky Chill Inovation to nedokaze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Kdyby byl příkon celého PC 380W se zdrojem na 380W, tak tomu moc něvěřim. Možná tak na 350W ještě, ale 380W asi stěží. To těžko říct, můžeš to vyzkoušet .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od BC
    Mal som na mysli to ze keby bol sucet vsetkych prikonov veci, ktore by boli zapojene na zdroj presne 380W ze ci by dokazal podavat 380W vykon nonstop... ale to by asi mal ked je na to stavany a je to Seasonic, ale napr. taky Chill Inovation to nedokaze.
    no presne tolik kolik je udavanech, ti neda asi zadne zdroj. ted by to chtelo nazor "pana" Šejnohy, ale rekl bych, ze se udava, kolik si zdroj maximalne vezne ze site, ne kolik je schopne dodavat do sestavy. musis vzit nejakty ztraty ve zdoji (ucinost....)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Fortron 400W - vypínání
    Od Gejmer v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-04-2013, 14:23
  2. Radeony: Fortron 400W
    Od Ricky10 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 14-12-2007, 18:55
  3. Bude stacit 450W zdroj CORSAIR??
    Od georgetm v sekci Zdroje
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 09:54
  4. Bude stacit FSP 350W?
    Od MaSve v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 11:27
  5. Upgrade hw. Bude stacit zdroj?
    Od FiXerCz v sekci Zdroje
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 06-11-2007, 12:35