Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tablet PC

wthulmann (238)|6.2.2008 23:13
nemáte někdo tip na dobrý Tablet PC?
Sháním něco malého, lehkého, ale ne 12"... tedy spíš nějaký 13,3" palcový. Využití bude na prezentace v 3D (pravděpodobně archicad) a vůbec takový asistent při jednání. S tím souvisí požadavky na výdrž baterie. Hry se hrát nebudou. Cena... rozumná.
RHBambus (155)|7.2.2008 08:43
13" tablet to snad ani není tablety sou myslím 12" a míň
SelinaK (51)|13.2.2008 21:20
Existuje 13" tablet Asus, ale ten bych snad radši nebrala - jsou na něj stížnosti. Všechno ostatní je 12" nebo menší. Ale tolik bych se toho nebála - taky jsem měla obavy, když jsem přecházela z 15" notebooku na 12" tablet a celkem zbytečně, zvykla jsem si prakticky okamžitě.
Cena rozumná nebude, začíná to někde na 40 tisících :) Výběr není moc velký, FJS, HP, Lenovo, Asus, Toshiba, nově Dell (cena hooodně přes 40) a to je asi tak všechno, přičemž s výjimkou FJS mají všichni prakticky vlastně jeden jediný model...
RHBambus (155)|15.2.2008 17:11
mají 2 v rozdílných velikostech myslím...

a navíc se mi moc použití Tablet PC pro tvoje aplikace nelíbí ale to je tovje věc...
wthulmann (238)|17.2.2008 22:08
ad cena.. rozumná cena je do 39 999 bez dph...
ad použití... ne, využitelný by na to byl a právě by se dal používat "zavřený", ale to už je jedno. Nemyslel sem rozhodně v tom něco tvořit, jen ukazovat. Na práci v 3D mám trošku jiné vybavení.

Tablet padl kvůli obecné nedůvěře v klouby :)

když jsem to procházel, tak požadavky na lehký a přitom s úhlopříčkou 13,3 a slušnou výdrží splnilo jen pár kandidátů. Žádný z nich nebyl tablet
Nakonec vyhrál DELL XPS 1330 v trošku lepší než základní konfiguraci;)

každopádně díky za komentáře
RHBambus (155)|19.2.2008 11:48
no to sem si taky říkal, že tablet by ti asi na plnohodnotné tvoření v archicadu nestačil....