Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: co hrajete na notebooku?

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,441

    IBM T23 - Commandos 2 vše na full, a Undying - vše na full
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    quake jeste trochu overim (UT je ze stejne doby a ty hry se parily na C500 a TNT2), ale ve waru 3 si jsu jiste ze v beznych situacich nebylo problem mit nektere detajly naplno, neco na stredni. pri preplnenych scenach a tech "zaverecnech bitkach" bylo potreba jit na stredni jinak se to poskubavalo

    taky jsem na notasu vlastne chvili mel WOW, tam si uz nastaveni nepamatuju vubec. na high to urcite nebylo, neco mezi nizkema a strednima detajlama bylo bezproblemu hratelny

    blizzard ma hry dobre optimalizovane a daji se rozbehat temer na cemkoli, bohuzel to neplati o vetsine vyvojarskych tymu...

    EDIT: tak Q3A demo bezproblemu na max
    to je vazne slusny, jelikoz mam nejradsi klasiku zrovna tohohle typu a warcrafty. Tak to by me bohate stacil nejakej levnej notebook respektive s levnou integrovanou grafikou
    Naposledy upraveno uživatelem Razi3L: 11-02-2008 v 15:05
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    GMAcko bezproblemu utahne i CSko. vsechny tyto hry jsou uz ponekud starsi takze s nimi nejsou problemy. pokud nepotrebujes vysedavat u novech FPS tak ti integrovana postaci
    GM950 ma pokud si dobre pamatuju o cca 20% vetsi vykon, s tim ze tyto grafiky dost brzdi pameti. jen tim ze jsem pomoci memsetu zlepsil casovani RAM se mi zvedl vykon grafiky o cca 10%! moje RAMky jedou na 400 4-3-3-9 coz je dnes skoro smesny... GMA X3x00 uz ma zprovoznene HW shadery a T&L takze neni ani problem s tim ze nektere hry je vyzaduji
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RHBambus
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    156

    Apple MacBook - 2,2GHz Intel Core 2 Duo, 2GB 667MHz DDR2 SDRAM, Intel GMA X3100.

    World Of Warcraft - 1280x800, fps cca 40
    Lego Star Wars: Video game - na max v pohodě.

    Očekávám software pod kterým budu moct hrát i windowsovský hry tak vzdělím snad eště NFSU2 a W3
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    ted o vikendu jsem zkousel:
    Celeron 1,7Ghz
    512MB RAM
    Mobility Radeon 7500 32MB

    Guild Wars 1024x768 high prumer FPS 16, ale u MMORPG to staci a na nejaky to farmeni ve skole postacujici
    Warcraft 3 1024x768 high plynule
    NFS:Underground 1024x768 high-jen vypnuty odlesk silnice (medium) a svet vlastne taky na low
    worms world party 1024x768 taky pohoda
    Max Payne 2 1024x768 high a taky pohoda
    Quake 3 1024x768 high ani zasek
    Naposledy upraveno uživatelem Razi3L: 25-03-2008 v 23:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SHW Avatar uživatele xSten19
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    386

    MSI
    AMD Sempron 1,8Ghz
    1GB ram
    GeForce Go 6100 - dva roky staré ovladače jiný sem do toho nenarval

    CS 1,6 - pokud tam někdo nenahází čmoudy tak cajk
    NFS Underground - 1024x768 - auta vše HIGT silnice MEDIUM svět LOW
    Critter Tenis - vše na max
    JP Operation Genesis - 800x600 medium občas drb ale jde to
    člověče nezlobse - na max
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele RHBambus
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    156

    K macbooku přiřazuju Need For Speed : Underground 2 - na medium (když skusím dát výš dostanu bug ale určitě by to zvládl )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Sins of a Solar Empire pohodicka
    Call of Duty 4 na 15-23 fps - detaily na medium
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Na jednom Aceru jsem jednou dohrál Mafii na touchpadu A celkem šel i Wolfenstein, ale s myší...byl to Sempron 2800+, 256 MB RAM, integrovaná grafika...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    106

    Asus F3F 1024MB RAM, C2D 1,6 GHz, Intel GMA 3100.
    WoW BC - 800x600 (Město) 1440x900 mimo město (tuším, hraje to bratr),
    Mafia - Takový hybrid mezi full a středním, 1440x900,
    NFS UDG2 - jelo myslím na střední...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    85

    Tak já na noťasu Far Cry, NFS Most Wanted a teď sem začal hrát Call of Duty 4...všechno hraju tak jak se hra spustí,nic sem nepřenastavoval,takže podrobnosti nevim,musel bych zjistit,nejvíc kde to přestává občas stíhat je NFS,jinak celkem pohoda.
    ...popis booku v podpise.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Frog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    537

    naposledy som skusal NHL2008, jedina hra co ide na vysoke detaily, skoda ze taky FarCry mi ani spustit nejde Ale vedel som to uz predtym ako som notebook vobec kupoval, takze mna to nejak netrapi, uz dlho som nic nehral. Ale Crysis si urcite zahram, ale nie na tejto masine
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele hippouss
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    248

    ja ted doparil na notebooku Witchera, sice sem musel trosku stahnout detaily z high na medium-high ale jinak pohoda, tradicne parim na full WoW ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    Re: co hrajete na notebooku?
    odpověď : na programátora
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12