Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 29

Téma: co hrajete na notebooku?

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Zdravim, piste sem pls, jaky hry jste zkousely na notebookach a pripiste i konfiguraci notebooku a na jaky detaily to hrajete. Nikde jsem zadny srovnani nenasel, tak se ptam na vase zkusenosti. Dik moc
    Naposledy upraveno uživatelem Razi3L: 10-02-2008 v 19:22
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele ...No...Name...
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    599

    Jen bych se tě chtěl zeptat co chceš srovnávat,když se neptáš na žádný konkétní model nebo tak něco...Myslím že nemůžeš porovnávat detaily na noteboku za 15 a za 50 tisíc...Tak to dyžtak trochu rozveď...

    //Nepatří to spíš do Volných témat??
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    proste tak vseobecne, kdo ma notebook za 50k at napise, co na nem hraje a kdo ma za 15k, tak at to taky napise
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele BlackFrog
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    589

    Ja hraju na sestry notebooku Lenovo hru "Medvěd Míša a ostrovy pokladů" a "Medvěd Míša ve vesmíru" a hraju to na max. detaily Je to upe supr na odreagování
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Hh, dobré téma. Ale budiž:

    Toshiba Satellite Pro A200-1MI ( C2D 2,0 GHz, ATI MR HD2600, 4 GB 667MHz RAM ), hry: RF Online: na max ( bez Glow a Sharpness efektu kvůli Vistě ), X3: Reunion: na max bez AA a AF, Crysis Demo: vše na low s rozlišením 800x600, StarCraft: plná rychlost...:-) To je asi tak všechno.

    EDIT: Ještě jsem zpaomněl uvést, že kromě Crysis a Starcraftu je všechno hráno na 1280x1024.
    Naposledy upraveno uživatelem Intri: 10-02-2008 v 21:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    asi takhle sem si to predstavoval. Call of Duty 4 jsi nezkousel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Ne e, nezkoušel.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    a nechtel bys to vyzkouset? (demo: http://cod4.callofduty2.cz/download/typ/demoverze )
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Ani ne, tyhle hry mě obvykle moc neberou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    P-M 1,6GHz GMA900 vse 1024x768
    NFS-Porsche max detajly, vpohode
    unreal tournament max detajly vpohode
    quake 3 max detajly vpohode
    open TTD max detajly vpohode
    war 3 stredni az vysoke detajly v pohode
    a pak veci pres dosbox na max detajly vpohode (x-com, war2, TTD, ufo:eu, tyrian...)

    tusim ze jsem zkousel far-cry, nevim jaky detajly ale vim ze se to dalo hrat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Toshiba Satellie A200-1M8 ( C2D 1,8GHz; ATi Mobility Radeon HD2600, 2GB 667MHz RAM ).

    Counter-Strike 1.6
    Counter-Strike: Source
    Emergency 4
    Ultima Online

    Všechno na plný detaily a bez problému. Jenom Ultima mi vytěžuje procesor na 100% a tím pádem pěkně hučí chlazení, ale to už je chyba clienta 1.26.4b(a jemu podobných) a pro Ultimáře nic neobvyklého.
    Jiné hry jsem zatím moc nezkoušel, nějak na to není čas ani nálada.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Citace Původně odesláno od Encore1106 Zobrazit příspěvek
    Toshiba Satellie A200-1M8 ( C2D 1,8GHz; ATi Mobility Radeon HD2600, 2GB 667MHz RAM ).
    1M8 je skoro shodná s tou mojí, takže pokud je pro tebe Crysis nebo ostatní vyčtené hry nějaký metr, můžeš si udělat představu podle mého soupisu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Razi3L
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    613

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    P-M 1,6GHz GMA900 vse 1024x768
    NFS-Porsche max detajly, vpohode
    unreal tournament max detajly vpohode
    quake 3 max detajly vpohode
    open TTD max detajly vpohode
    war 3 stredni az vysoke detajly v pohode
    a pak veci pres dosbox na max detajly vpohode (x-com, war2, TTD, ufo:eu, tyrian...)

    tusim ze jsem zkousel far-cry, nevim jaky detajly ale vim ze se to dalo hrat
    tak to je luxusni, podle toho, co jsem cetl v recenzich na notebooky, sem si myslel, ze treba quake 3 a war 3 jsou nehratelny i na GMA 950, tohle me hodne prekvapilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    1,5GHz celer M, 512MB ram, sdílená GK, 40GB HDD, NFS 6 myslim že to bylo na plno. Jinak notebook to je ACER travel mate 2310
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    Citace Původně odesláno od Razi3L Zobrazit příspěvek
    tak to je luxusni, podle toho, co jsem cetl v recenzich na notebooky, sem si myslel, ze treba quake 3 a war 3 jsou nehratelny i na GMA 950, tohle me hodne prekvapilo
    quake jeste trochu overim (UT je ze stejne doby a ty hry se parily na C500 a TNT2), ale ve waru 3 si jsu jiste ze v beznych situacich nebylo problem mit nektere detajly naplno, neco na stredni. pri preplnenych scenach a tech "zaverecnech bitkach" bylo potreba jit na stredni jinak se to poskubavalo

    taky jsem na notasu vlastne chvili mel WOW, tam si uz nastaveni nepamatuju vubec. na high to urcite nebylo, neco mezi nizkema a strednima detajlama bylo bezproblemu hratelny

    blizzard ma hry dobre optimalizovane a daji se rozbehat temer na cemkoli, bohuzel to neplati o vetsine vyvojarskych tymu...

    EDIT: tak Q3A demo bezproblemu na max
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 11-02-2008 v 10:34
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Hrajete počítačové hry?
    Od Petr S. v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 20-07-2011, 21:51
  2. Hrajete online hry?
    Od husky14 v sekci Ankety v magazínu
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 14:56
  3. Které hry hrajete nejradši?
    Od okounek v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 104
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 23:53
  4. Hrajete online?
    Od Smeli v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 65
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 15:30
  5. Hrajete šachy?
    Od Karel Polívka v sekci Volná témata
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 21:57