Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Vhodný Zdroj

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    Zdar, zajímá mě jestli bude na uvedenou sestavu stačit 300W zdroj nebo jestli je potřeba výkonější případně jaký, dík za radu
    ps: mám hluboko do kapsy

    sestava
    ASUS M2N-E (sAM2,nF570U,PCI-x16,DDR2,7.1ch,L,S)
    AMD ATHLON64 3500+BOX (2, 2GHZ, SAM2, 1GHZ HT, ORLEANS, 512KB)
    1x DDRII 512MB,PC800MHz,A-Data
    ASUS EN6600 TOP TD256 SILENCER (256MB/128BIT, PCI-EX16)
    Western Digital 80GB, 7200rpm, ATA100, 8MB, WD800JB
    + jedna optika
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    wex wex je offline
    Občasný diskutér Avatar uživatele wex
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    115

    Zde je nějaký PSU kalkulátor...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    300W zdroj je strašně širokej pojem. Nějakej lepší by imho stačit mohl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od wex
    Zde je nějaký PSU kalkulátor...
    dík.. vyšlo mi 214W, tak snad by to mělo stačit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    65

    mám žravější sestavu a po overclocku ji utáhne 300W fortron v pohodě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od Keymaster
    mám žravější sestavu a po overclocku ji utáhne 300W fortron v pohodě...
    Ono je spíš otázka, aby to utáhl, taky třeba za půl roku nebo za delší čas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    65

    nevím jestli to myslíš jako životnost komponentů (tahá to už 3/4 roku, předtím jel +- rok a půl v menším zápřahu), nebo směrem upgrade sestavy (o které se autor nezmiňoval )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    300W Fortron s tím nebude mít sebemenší problémy, osobně bych určitě připlatil za lepší 300W Fortron (dají se pořídit snad již kolem 600Kč), než za 300W EC, či podobné.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vhodny zdroj pro grafickou kartu
    Od PedroDelaVedro v sekci Zdroje
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 03-12-2013, 12:47
  2. Vhodny zdroj pre zostavu
    Od shaft v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-02-2011, 20:36
  3. Vhodný zdroj..?
    Od r3pel v sekci Zdroje
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-11-2010, 21:41
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 16:54
  5. Vhodný zesilovač
    Od Jirri v sekci Audio
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 05:49