Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Sestava do 19000

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    Co rikate na tuto sestavu:
    disk: Seagate ST3250820AS (SATA/300, 250GB, Bar7200.10, 8MB)
    case: ModeCom Step 207 (middle, bez zdroje, USB, černá)
    zdroj: Fortron 400W FSP400-60THN-P (ATX-P4, PPFC, 12cm, 24P)
    grafika: Sapphire RX1900GT (256MB/256bit, PCI-Ex16, TV, 2xDVI, VIVO)
    deska: ASUS M2N-E (sAM2, nF570U, PCI-x16, DDR2, 7.1ch, L, S)
    pamet: DDR II 1024MB, PC533MHz, CL4, Geil
    (nebo DDR II 1024MB, PC667MHz, CL5, Geil?)
    mechanika: LG GSA-H10NRBBB (DVD±R/RW, DL, černá, bulk)
    proc: AMD Athlon64 3500+BOX (2, 2GHz, sAM2, 1GHz HT, Orleans, 512kB)
    ?
    Budou ty komponenty navzajem kompatibilni?Pripadne jake upravy byste navrhli..
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 22-06-2007 v 12:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od marasek
    Co rikate na tuto sestavu:
    ...
    Kompatibilní určitě budou, jinak volba je dobrá, paměti bych vzal radši min. ty 667MHz, možná i 800MHz, ale to už není zase tak brutálně důležité. Jinak je to dobrá sestava.
    Naposledy upraveno uživatelem eraser: 22-06-2007 v 12:36
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Disk je dobrý, ale vzal bych rozhodně verzi s 16MB cache!
    Desku bych raději zvolil od Gigabyte (Asusy pro AMD dost často zlobí).
    Skříň...no tuto bych vynechal. Zkuste něco lepšího (YY, 3RSystem,GMC).
    A u těch pamětí se přikláním k nákupu 800Mhz modulů (už kvůli přetaktování)!
    To že kupujete pouze jeden modul chápu tak, že v nejbližší době hodláte přikoupit další...pokud by tomu tak nebylo, doporučuji koupit 2x512MB, aby běželi v duálu.

    Jinak dobrý! ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od GeniusV
    Disk je dobrý, ale vzal bych rozhodně verzi s 16MB cache!
    Desku bych raději zvolil od Gigabyte (Asusy pro AMD dost často zlobí).
    Skříň...no tuto bych vynechal. Zuste něco lepšího (YY, 3RSystem,GMC).
    A u těch pamětí se přikláním k nákupu 800Mhz modulů (už kvůli přetaktování)!
    To že kupujete pouze jeden modul chápu tak, že v nejbližší době hodláte přikoupit další...pokud by tomu tak nebylo, doporučuji koupit 2x512MB, aby běželi v duálu.

    Jinak dobrý! ;-)
    Proc jinou skrin?Je treba velky rozdil mezi tim ModeCom a treba 3R System R202?Pripada mi to skoro stejne..Za disk si asi priplatim,neni to moc,ale na pameti(ktere ted zdrazuji) nezbyde.A za skrin se me nechce davat zbytecne prilis moc..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Citace Původně odesláno od GeniusV
    Disk je dobrý, ale vzal bych rozhodně verzi s 16MB cache!
    Desku bych raději zvolil od Gigabyte (Asusy pro AMD dost často zlobí).
    Skříň...no tuto bych vynechal. Zkuste něco lepšího (YY, 3RSystem,GMC).
    A u těch pamětí se přikláním k nákupu 800Mhz modulů (už kvůli přetaktování)!
    To že kupujete pouze jeden modul chápu tak, že v nejbližší době hodláte přikoupit další...pokud by tomu tak nebylo, doporučuji koupit 2x512MB, aby běželi v duálu.

    Jinak dobrý! ;-)
    Tahle Asuska jede s AMD skvělě, hovoří za ní cca 15 prodaných sestav za poslední cca 1 měsíc a všechny bez nějakého problému.
    Disk 8MB vs. 16MB cache, dosti diskutabilní, zda to nějaký ten výkon přinese (někde bude oponovat, že ano, někdo že ne, já osobně nevím), ale prostě 16MB je více než 8MB, co.?
    Náhodou ModeComy jsou pěkné skříně a vyrábějí je k tomu "naši polští bratři", takže bych se jich vůbec nebál. 3RSystem mi připadne určitě hořší...
    No rozdím v duálu, či "neduálu" je také podle mě zanedbatelný, ale pokud bych chtěl v budoucnu dokupovat další paměti, tak určitě bych nevolil 2x512MB, ale jedinně 1x1GB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Jinak už máš aspoň doma tu 1900GT, já jsem se totiž po nich sháněl a v celé ČR prý nejsou, žádný velkoobchod je neměl, ať jsem si již díval kousky od Sapphiru, tak i od HISu. .)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW Avatar uživatele SmartMole
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    308

    Citace Původně odesláno od Withman
    Tahle Asuska jede s AMD skvělě, hovoří za ní cca 15 prodaných sestav za poslední cca 1 měsíc a všechny bez nějakého problému.
    Disk 8MB vs. 16MB cache, dosti diskutabilní, zda to nějaký ten výkon přinese (někde bude oponovat, že ano, někdo že ne, já osobně nevím), ale prostě 16MB je více než 8MB, co.?
    Náhodou ModeComy jsou pěkné skříně a vyrábějí je k tomu "naši polští bratři", takže bych se jich vůbec nebál. 3RSystem mi připadne určitě hořší...
    No rozdím v duálu, či "neduálu" je také podle mě zanedbatelný, ale pokud bych chtěl v budoucnu dokupovat další paměti, tak určitě bych nevolil 2x512MB, ale jedinně 1x1GB.
    Co se týče té desky, pokud je ozkoušená, tak proč ne...samozřejmě ukáže čas, jak na tom je (to samé platí i pro desky Gigabyte a jakékoli jiné)!
    Na 8MB vs 16MB disku nic diskutabilního není, přínost to je a pokud je cenový rozdíl minimální, nevidím důvod proč ho nebrat.

    Rozdíl u duálu se pohybuje mezi 5 až 10%. Záleží tedy na tazateli, jak si to přebere. Jinak ohledně volby počtu modulů a budoucího rozšíření jsem už psal, není důvod to tu několikrát opakovat. Jinak k té frekvenci...co se dá dělat, opravdu zas tak klíčové to není.

    Jinak s tou GK máte evidentně pravdu. Snad jen nezbývá, než pořádně hledat, jestli ji nemá náhodou na skladu nějaký menší prodejce...
    Naposledy upraveno uživatelem SmartMole: 13-09-2006 v 00:27
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Sestava za 16k
    Od Dasein v sekci PC - archiv
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 09-12-2009, 11:17
  2. Ohodnocení sestavy do 19000,- bez dph
    Od noegoncz v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-12-2008, 17:32
  3. Sestava za 25 000 ,-
    Od kevin00 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 15-10-2008, 00:20
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 21:23