U kompu vysedavam vetsinou kazdy odpoledne a taky dost casto o vikendu. Proserfuju si netik, neco si zahraju, obcas pustim film nebo muziku, kdyz musim tak i neco do skoly udelam, no ale vic nez 5 hodin to asi nebude.
0,5-1
1-2
2-4
4-6
6 a více
U kompu vysedavam vetsinou kazdy odpoledne a taky dost casto o vikendu. Proserfuju si netik, neco si zahraju, obcas pustim film nebo muziku, kdyz musim tak i neco do skoly udelam, no ale vic nez 5 hodin to asi nebude.
Určitě trávím u PC hodně času, ale mám taky jiné povinnosti takže to bude kolem 6 hodin, když se podaří tak 8 hodin![]()
Vetsinou celej den v praci + dost casto doma![]()
U počítače trávím hodně času tak okolo 4-6hodin ,hraji hry,poslouchám muziku a taky serfuji po internetu .
no ono v "mistnich" meritkach neni 4-6h zase tak hodnePůvodně odesláno od okounek
![]()
A ja musim...36hodin tydneSice mam pracovat,ale vetsinu casu procumim na netu...
Jak kdy. Jsou dny kdy se k PC vůbec nedostanu, ale těch je naštěstí (někdy bohužel) celkem málo.
Hodně často se mi ale stává, že jdu na PC pracovat, ale nejdřív se kouknu třeba na pět minut sem na fórum ale po těch pěti minutách neodejdu, ale ztvrdnu tu o hodně déle a třeba po hodině, když si uvědomím, že jsem zase nic neudělal se zas naštvaně zvednu, protože zas musím jít pryč![]()
Jinak v průměru bych na PC mohl být denně tak asi 1 - 3 hodiny. Jak kdy. Záleží na tom, kolik hodin máme computerových ve škole a jak moc pak doma potřebuji pracovat...
Jak kdy, v neděli třeba i 10 hodin a v pondělí až pátek zhruba 4 až 5
Moc až moc 2...na druhou stranu o víkendech to je střelím tak moc moc moc a o prázdninách klidně i spousta spousta spousta
číslování...1,2,3,moc,moc 1, moc 2, moc 3... ...moc moc moc 3, spousta
Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 08-12-2007 v 00:32
No, dneska ho mám zapnutý zatím skoro 13,5 hodiny, z toho jen asi hodinu nebo dvě jsem u něj nebyl. Jak já se těším na badminton...
Vacsinu casu som tu, teda tu ako tu za PC, nie priamo tu na fore, odbehnem sem aby som kukol co je noveho a na co se tesit
Inak som zatial studentom, ale v buducnosti hadam daky programator, ... co sa tyka normalneho zivota jem to co ostatny, robim to co ostatní, dokonca sa bavím tak ako ostatní![]()
Měla tam byt taky položka 10+
Obvykle tu travim tak 8-12 hodin. Jak kdy. z toho taky velkou čast na SHW foru, pořát je tu co čist.
A PC vypinam nebo restartuju tak jednou za 3~5 dni, ale obvykle je to k těm 5ti.
asi 4 hodiny, o stvrtej dojdem domov, potom 2 hodiny sedim, potom kukam TV a potom zas 2 h sedim takze asi 4 hodiny celkovo.
Co sa tyka vypinania PC (notebooku) tak uz som ho nevypol asi tyzden (vtedy sa mi prehrial)
Jsou dny ,hlavně od po do pá kdy přitáhnu orvanej z práce a ani si neškrtnu i kdybych chtěl protože nestíhám.Ale když se zadaří ,hlavně o víkendech tak klidně i 12hodin skoro v tahu.Takže 4-6 hodin to v průměru dá.
Jé???Já jsem sem ještě nenapsal...Chyba!
Takže...V týdnu to bývalo kolem 7 hodin,těď se mi do toho ale plete přítelkyně...takže je to jak kdy...někdy 7,jindy třeba jen 2.O víkendech a prázdninách jsem tu většinou(když jsem doma) od rána(taková 9-10) do večera(taková 11-1)...Na svojí obhajobu ale musím říct,že si dávám přestávky(cesty k ledničce a podobně).
//Muj počítač se jmenuje Anička...s je to nejlepší přítel člověka