Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 17 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 251

Téma: Následky špatných kondenzátorů

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Asia-X kondíky v OCZ PSU:


    Uživatel spyder z BadCaps fóra.
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 25-05-2008 v 20:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    to se člověk podiví někdy co nevidí :-D Hold šunt šunt a zase šunt jako EC zustane šuntem leda tak pro kancl. :-D

    Ale jinak pěkne fotečky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Maximus12 - dekuji Jinak tu ale bohuzel vidis vysledky ci spis nasledky cinnosti ne jen Eurocase PSU, ale i mnoha dalsich znacek, namatkou Antec, OCZ a dalsich. Cize kdyby jen EC zdroje mely spatne kondiky, tak to by bylo na svete ale hej
    Na druhou stranu je pravda, ze dik minimu soucastek (a minimu kvality) se EC zdroje nejlepe recapuji


    Co takhle další dávku kvality GSC kondíků? Tohle je grafická karta kamaráda Petra, GF2MX400 s GSC kondíky:



    A ten "dobře vypadající" kondík v pozadí toho úplně otevřeného na první fotce dělá zase zespodu tohle:



    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 25-05-2008 v 20:11
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Právě si tu prohlížím vnitřek FSP 350GLN, kterým chci po dobu reklamace nahradit Seasonic, a je to tam samé Teapo a Capxon, měl bych se začít bát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    k těm posledním GSC kondíkům snad jen: Rozvíjej se poupátko....

    Vážně pěkné fotky.

    apropó, objednal jsem si teď novej zdroj, CoolerMastera a pasivním PFC (bojím se, že aktivní by mi dělalo neplechu s UPSkou). 500W model mě stál lehce přes 1 400,- CZK, to jsem zvědav, jakej za ty peníze bude (až bude čas, tak ho kuchnu a vyfotím) Chtěl jsem místo něj vzít 430W Seasonica, ale aktivní PFC nechci riskovat, už jsem takhle jednu UPSku odrovnal....
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 15-02-2008 v 00:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    už vím co znamená 350GLN ..350 je watáž..a GLN je Good Luck Noob
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    elpsycho - mel bys. CapXon jsou shity desny. A pokud je to ten kram, co ma vystupni kondiky o velikosti 470uF, tak bych se byt tebou zacal modlit k vstupnim kondikum tve desky, aby prezily nez jim das nejaky normalni zdroj...


    boboco - no, rozvijeji se pekne, ne? A diky za to, ze se ti me fota libej. Petrovi se ale grafika moc nelibila Ja nevim, co ty lidi firt nemaj
    A na vnitrnosti jsme zvedavi Coolermatery neznam. Nepochybuji, ze budou mit spatne kondiky. Ted jde o to, jak moc spatne. Treba Teapa a OST jsou este na par mesicu docela slusne, kdyz masinu moc nezatezujes... Fuhjyyu nejsou dobry ani na zapnuti.


    Sieben -
    už vím co znamená 350GLN ..350 je watáž..a GLN je Good Luck Noob
    tak tenhle komentar je za bod!


    Lelon - známá značka špatných kondíků - v akci:




    Lelon kondíky mě zaslal na foto -HoNy-
    Naposledy upraveno uživatelem trodas: 03-12-2014 v 14:55
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603

    Žádné 470uF jsem nenašel. Tady je pár fotek GLN. Seasonic má bohužel ochrannou nálepku, takže ho otevřu možná až jestli mi konečně přijde z reklamace nějaký co nebude pískat...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gln1.jpg 
Zobrazení: 525 
Velikost: 1.58 MB 
ID: 2649   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gln2.jpg 
Zobrazení: 411 
Velikost: 121.9 KB 
ID: 2650   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gln3.jpg 
Zobrazení: 405 
Velikost: 273.8 KB 
ID: 2651   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: gln4.jpg 
Zobrazení: 581 
Velikost: 1.90 MB 
ID: 2654  
    Naposledy upraveno uživatelem elpsycho: 15-02-2008 v 02:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Tak už mám novej zdroj v ruce a jsou tam výhradně Capxony (nic lepšího jsem ani nečekal), nevím ale co jsou zač ty dva hlavní buřtíky - není na ně vidět. Zdroj má samozřejmě pěčeť a nechce se mi ji porušit když ještě ani nevím jestli funguje

    ...ale Nippon Chemi-con jako v případě http://www.svethardware.cz/recenze-c...r-550w/18586-2 tam určitě nejsou. Jsou to velký černý buřty (Pomóóóóc )

    edt: Tak to jsou taky CapXony - všechno jsou CapXony, uaaaa
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 15-02-2008 v 10:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    elpsycho - hmmm, hmmm, tak v kterem ze to Fortronu -HoNY- rikal ze jsou na vystupu nejakeho (12V?!) railu 470uF kondiky? Uz nevim, ale v nejakem jo Jinak zes nenasel zadne 470uF kondiky je divne, protoze 470uF se casto pouzivaji na filtrovani +5VSB a -12V vetvi... Pokud tam nejsou 1000uF kondiky jako jsou v kvalitnejsich Enermaxech 600W+ ...
    Jinak diky moc za pekne obrazky. To Teapo opravdu pise... A ten navrh je jak vycisteny od soucastek. Vystupni kondiky jsou uplne smesne maly, no... no radeji nic


    boboco - CapXony, hmmm Tak to je fakt vyhra. Jinak ty Chemi-cony tam v tom Cooler Masteru Real Power 550W jsou docela zajimavy. Obycejne kdyz jsou dva kondiky, tak jsou na 200V a v serii (400V) ... Tady vidim ze jsou jen 150uF velky (?!?!?) a na 450V. Nechapu nic. Asi budou paralelne, 300uF na 450V zni uz mym usim docela dobre, byt malinko poddimenzovane na 550W, ale co uz. Vystupni kondiky jsou take dost poddimenzovany...



    HP Pavilion s TMS kondíky opět skóruje!



    Obrázek pořídil uživatel cchalogamer z overclockersclub fóra
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 25-05-2008 v 20:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    trodas: co jsem nasel ve fortronu 350PNR (prakticky nejlevnejsi) jsem psal nedavno tady: http://www.svethardware.cz/forum/sho...ighlight=teapo
    nebylo cim vyfotit, elektrika mi nic moc nerika taky nejdu tak doufam ze z toho neco vyctes... jaky ma zdroj vyhlidky do budoucna?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    trodas: co jsem nasel ve fortronu 350PNR (prakticky nejlevnejsi) jsem psal nedavno tady: http://www.svethardware.cz/forum/sho...ighlight=teapo
    nebylo cim vyfotit, elektrika mi nic moc nerika taky nejdu tak doufam ze z toho neco vyctes... jaky ma zdroj vyhlidky do budoucna?
    Používají OSTrony a TEAPO v lepším případě a v tom horším CapXcon. Životnost bych viděl na 2-3 roky. Tedy jako 90% Fortronů co jsem měl v ruce. Potom se jim příliš vypeče plošňák a vzniknou studené spoje.
    Citace Původně odesláno od trodas Zobrazit příspěvek
    elpsycho - hmmm, hmmm, tak v kterem ze to Fortronu -HoNY- rikal ze jsou na vystupu nejakeho (12V?!) railu 470uF kondiky? Uz nevim, ale v nejakem jo
    V nových Everestech. Horká novinka, aby to mělo ten výkon.
    Naposledy upraveno uživatelem -HoNY-: 16-02-2008 v 07:24
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    -HoNY- - dekuji za upresneni



    GSC kondíky v Petrově mainboardu:




    Panasonic FM kondík (dobrý výrobce i typ) přepolarizován mou chybou v Abit ST6R desce mezi Vcore vstupními kondíky:

    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 25-05-2008 v 20:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SHW Avatar uživatele trodas
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,773

    Čínský kondík - a pozor, není to naaranžováno

    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 25-05-2008 v 20:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Vynaliezavý číňani. Na tom kondíku nebude vidno žiadne nafúknutie ale rovno buchne trojnásobná kapacita, a koľko že mu tam píšu voltov? 50? nejak to zle vidno
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 17 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Pomoc s identifikací kondenzátorů
    Od stavitel75 v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-09-2012, 21:00
  2. Windows 7: Oprava registrů a její možné následky
    Od pepos01 v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 08:48
  3. výměna kondenzátorů v zesilovači
    Od Jiziii v sekci Audio
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 12:28
  4. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 11:56