Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Scythe Kama Meter problém se zvukem

martaban (16)|15.2.2008 03:35
Zdravím všechny na fóru!

Po nainstalování Kama Meteru vše OK až na zvuk...podle mého vše nainstalováno tak jak má, ale po připojení repro je slyšet velmi slabý zvuk a to jenom když je hlasitost na max (což by mi normálně vymlátilo mozek z hlavy), sluchátka úplně hlucho...poraďte, kde je zakopaný pes...už z toho marodím, buď je to rozsahem poťáku nebo reklamace, fakt nevím...
...No...Name... (586)|15.2.2008 10:28
Tak zkus vypojit napájení toho panelu a uvidíš co to udělá...Pak bych zkusil reinstal ovladačů zvukovky,případně ještě vyndat a zandat samotnou zvukovku(kdyby pořád nic,tak i jiný slot)...nevím ale jak by to s panelem mohlo souviset...

//Nemáš jen vypnutý zvuk?To to většinou jen velmi slabě hraje...

//2 Jej,ona se tim řídí i hlasitost...Tak to bude nespíš tím rozsahem,nebo bude chyba v tom výstupu...V diskuzi na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] se řešil taky problém s ovládáním zvuku...takže asi nebudeš sám koho tento panel zlobí.Zkus ještě zkontrolovat kabely...a pak už bych to asi viděl na reklamaci...
martaban (16)|1.3.2008 11:59
OK...sice pozdě, ale přece jenom dík aspoň za tipy...právě protože jsem na czc četl problémy ostatních, zkusil jsem to tady...vypadá to na reklamaci...
martaban (16)|1.3.2008 12:25
Všechno je jinak!! Všem co by eventuálně měli podobný problém: zkontrolujte si zásuvku na zadní liště pro propojení s externím výstupem audia (v návodu díl F - external bracket)...důkladně prověřte zásuvku z čelního displaye na tuhle lištu...z výroby tam zůstal cucek plastu a i když se tvářila, že je propojená a sedí, nebylo tomu tak! Musel jsem to zbrousit, teď už je to klap a jede jak má....díky za rady!