Scythe Kama Meter problém se zvukem
Zdravím všechny na fóru!
Po nainstalování Kama Meteru vše OK až na zvuk...podle mého vše nainstalováno tak jak má, ale po připojení repro je slyšet velmi slabý zvuk a to jenom když je hlasitost na max (což by mi normálně vymlátilo mozek z hlavy), sluchátka úplně hlucho...poraďte, kde je zakopaný pes...už z toho marodím, buď je to rozsahem poťáku nebo reklamace, fakt nevím...
Po nainstalování Kama Meteru vše OK až na zvuk...podle mého vše nainstalováno tak jak má, ale po připojení repro je slyšet velmi slabý zvuk a to jenom když je hlasitost na max (což by mi normálně vymlátilo mozek z hlavy), sluchátka úplně hlucho...poraďte, kde je zakopaný pes...už z toho marodím, buď je to rozsahem poťáku nebo reklamace, fakt nevím...
Tak zkus vypojit napájení toho panelu a uvidíš co to udělá...Pak bych zkusil reinstal ovladačů zvukovky,případně ještě vyndat a zandat samotnou zvukovku(kdyby pořád nic,tak i jiný slot)...nevím ale jak by to s panelem mohlo souviset...
//Nemáš jen vypnutý zvuk?To to většinou jen velmi slabě hraje...
//2 Jej,ona se tim řídí i hlasitost...Tak to bude nespíš tím rozsahem,nebo bude chyba v tom výstupu...V diskuzi na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] se řešil taky problém s ovládáním zvuku...takže asi nebudeš sám koho tento panel zlobí.Zkus ještě zkontrolovat kabely...a pak už bych to asi viděl na reklamaci...
//Nemáš jen vypnutý zvuk?To to většinou jen velmi slabě hraje...
//2 Jej,ona se tim řídí i hlasitost...Tak to bude nespíš tím rozsahem,nebo bude chyba v tom výstupu...V diskuzi na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] se řešil taky problém s ovládáním zvuku...takže asi nebudeš sám koho tento panel zlobí.Zkus ještě zkontrolovat kabely...a pak už bych to asi viděl na reklamaci...
OK...sice pozdě, ale přece jenom dík aspoň za tipy...právě protože jsem na czc četl problémy ostatních, zkusil jsem to tady...vypadá to na reklamaci...
Všechno je jinak!! Všem co by eventuálně měli podobný problém: zkontrolujte si zásuvku na zadní liště pro propojení s externím výstupem audia (v návodu díl F - external bracket)...důkladně prověřte zásuvku z čelního displaye na tuhle lištu...z výroby tam zůstal cucek plastu a i když se tvářila, že je propojená a sedí, nebylo tomu tak! Musel jsem to zbrousit, teď už je to klap a jede jak má....díky za rady!