Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: PC pro 2D a tisk

  1. #1
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    Gigabyte GA-P35-DS4 - Intel P35 - 2663.87
    Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz 8MB 1066MHz 775pin BOX - 4907.56
    Arctic-Cooling FREEZER 7 PRO (soc.775) - 363
    Patriot eXtreme Performance 2x2048MB 800MHz DDR2 Low Latency CL4 - 2100.84
    Hitachi Deskstar p7k500 500gb sata300,16mb,7200rpm - 2016.81
    ASUS EAH2600PRO Radeon HD2600PRO 256 MB DDR2 (128 bit) - 1378.15
    Corsair ATX 550W PFC CMPSU-550VXEU - 1563.03
    Windows XP Home Edition Czech SP2b - 1579.83
    THERMALTAKE VG1000BNS Wing RS100 Black - 769
    LG Black GSA-H58N ±R/±RW/RAM/DL/Secure D,bulk,PATA - 575kč
    17 917Kč bez DPH

    tak tuhle sestavu sem teďka objednal pro šéfa na 2D grafiku a ripování dat k tisku
    -tj extrahování z a do PDFka, illustrator a pod. +ripování do ONYXu

    -chtěl sem tam dát raptora, jenže to by už šéf nechtěl zaplatit
    -proč C2Q? no do budoucna to snad využije a snad zlepší i ripovací program(ONYX) pro více jader
    -case-osvědčenej za rozumnej peníz
    -grafika - původně tam byla 3650ka, ale není skladem,tak sme tam hodil něco +- stejně drahýho, na té nezáleží

    Tak mi to zdementujte co sem tam dal špatně a taky se vyjádřete k ceně
    -doplnil sem tam tu mechaniku...
    Naposledy upraveno uživatelem Sieben: 16-02-2008 v 13:27 Důvod: sem vůl:thumb
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Zdroj zbytečně předimenzovaný, stejně tak grafika - vůbec bych se nebál tam dát ten největší lowend, HD2400xx.
    Nějak nevidím DVD - zálohovat se nebude, nebo jen přes síť?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    já věděl že sem na něco zapomněl! no ještě k tomu přihodím
    LG Black GSA-H58N ±R/±RW/RAM/DL/Secure D,bulk,PATA - 575kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ten zdroj čo si napísal vyrába Channel Well Technology ( dodáva ešte pre LC Power, Thermaltake) a nie Seasonic ako pre ostatné Corsairy. Svoju tichú úlohu si tam splní aj VX450W
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    to znamená že e mám začít bát o kvalitu zdroje?
    já tam původně chtěl dát
    Corsair Power Supply HX520 520W - 1560kč bez DPH
    ale byl sem přesvědčen že rozdíl v ceně a parametrech by měl být lepší ten co je tam teďka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Ten zdroj určite nebude na tom zle, áále VX450 bude na tom lepšie a na tú zostavu je veľmi dostačujúci
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele maxflowfx
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    6

    Osobne si myslim ze na 2D grafiku dnes staci i integrovane primo na desce. Bohuzel Intel cipy se mi zdaji v tomhle narozdil od Nvidie zabrzdeny, mozna je to driverama, nevim. Nvidia je v pohode, na moji low-end desce beha svizne i Aero.
    Zdroj je zbytecne silnej a vyzuitelnost C2Q diskutabilni, ale nevim, neznam ten software.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    já tam původně chtěl dát
    Corsair Power Supply HX520 520W - 1560kč bez DPH
    Ten tam dej, nebo jak říká Klingacikx VX450

    EDIT: A nebo ještě nějaký Seasonic např. 400W OEM
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    no už je to objednaný, takže to nezměním,ael to snad neva...je to corsair,mělo by to být v pohodě...a kdyby se náhodou posral...tak by mě hodně namíchnuly a pokud by vzal sebou i něco víc..asi bych se hádal o náhradu znaleckej posudek a tak
    ale neposere se.....prostě ne,sem řekl

    Ale nejde mi do hlavy co mě furt přesvědčujete, abych tam dal méně výkonej...sice se ta 550ka bude flákat..ale aspoň se nebude přetěžovat ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    Ale nejde mi do hlavy co mě furt přesvědčujete, abych tam dal méně výkonej...sice se ta 550ka bude flákat..ale aspoň se nebude přetěžovat ne?
    Ten Corsair 550W má nekvalitní střeva
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    hmm a ten 520W má lepší střeva?
    Corsair Power Supply HX520 520W
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41288
    ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Jasné, že má HX520 lepšie črevá má ich totiž od SeaSonicu ako každý Corsair no okrem VX550
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od Sieben Zobrazit příspěvek
    Ale nejde mi do hlavy co mě furt přesvědčujete, abych tam dal méně výkonej...sice se ta 550ka bude flákat..ale aspoň se nebude přetěžovat ne?
    Zajímavý... s těmi vnitřními součástkami... pokud můžeš, tak dej pak vědět, jestli pozoruješ nějakou věc, která by ti na té vx550 přímo vadila
    Pokud si vzpomeneš, tak mi klidně pošli i SZ, fakt by mě to zajímalo. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sieben
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    520

    ok,budu se snazit co nejlip si prohlidnout pres mrizky jak je to udelany a uvidime jak se bude chovat,ja doufam ze dobre, je to PC pro sefa,takze musi fungovat na 110% ale i tak bude nespokojen no ale proti tomu co ma ted,to bude jak nebe a dudy
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tiskárny: Tisk etiket
    Od Nefer v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-10-2010, 14:57
  2. Tiskárny: Foto a tisk ...
    Od imported_tomros v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-08-2010, 10:09
  3. Tiskárny: Tisk HP pod Windows 7
    Od pcompel v sekci Periferie
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 11:38
  4. Tisk
    Od terryjohn v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 23:14