Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Pomoc prosim nutne (grafika)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Zdravim vsechno a prosim o pomoc.Mam tu veliky problem.Moje graficka karta zacla ze dne na den proste blbnout.Zacalo to u hrani pc hry (mrznuti) a pak me to vyhodilo se systemu a musel sem preinstlaovat win xp.Po nainstalovani chipsetu sem vlozil cd od grafiky a snazil se nainstlaovat drivery.Instalace probihala a najednou ''TMA'' a nic a nezbyvalo mi nic jineho nez restart a opet preinstlaovat system....Ted sem normalne ve winech, ale nemam nainstalovane ovladace na grafiku, protoze bych dopadl opet tim ze by se mi vypl monitor a nezbylo by mi nic jineho nez posledni funkcni konfigurace.V botovacim menu nemám normální bilá pismena , nybrz orandzovo bila.....Byl u me jakysi ''pan opravar'' a ten rikal ze kdyby grafika byla rozbita tak nejde vubec,aloe v grafice to je protoze kdyz sem mel jinou tak pc normalne bezelo i s hrama atp.....KDyz du na spravce zarizeni tak mam vykricnik u ŘADIČ VIDEA (kompatibilni se standartem VGA)....KDyz na to kliknu a dam nainstalovat/preinstlaovat tak chvili se tma neco kopiruje a pak zase ta ''TMA'' a zase jak jinak nez restart atd......Zkousel sem nainstlaovat novejsi ovladace, ale vysledek je vždy stejny.Proste se mi vzdy vypne monitor, ale pocitac jakoby jede dal i hudba hraje kdyz se ten monitor vypne,ale uz s tim nic nejde udelat.Proto prosím neakeho/neakou odbornika/odbornici nebo nekkoho kdo se v tom vyzna a mohl by mi poradit co mam delat, aby mi vse slapalo tak jak ma.....
    Ge force 7600
    AMD athlon(tm) 64 procesor 3500+
    2,21 GHz
    1.00 gb ram.....
    Sem lajk takze se omnlouvam za to jak sem muj problem formuloval .....Prosim o pomoc ....Klidne napiste na mail nebo na icq......
    Naposledy upraveno uživatelem rokos: 18-02-2008 v 19:27 Důvod: sry :D
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    A co vizuální kontrola? Nemáš třeba nějaký spatnější kondíky? Jak na grafice, tak na základovce? Nespadne ti to třeba když zatížíš grafiku nějakou hrou, nebo tak něco? Co zdroj? Máš možnost někde odzkoušet jednotlivé komponenty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Můj tip: odešel na grafice větráček

    Btw. ten "pan opravar" není opravář, ale kecka
    Samozřejmě, že může fungovat i poškozená grafika (vlastní zkušenosti).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Jo presne tak spadne mi to kdyz zapnu hru tak se to proste vypne.....na ty karte je pasivni chlauzeni tkaze vetracek asi ne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od rokos Zobrazit příspěvek
    Jo presne tak spadne mi to kdyz zapnu hru tak se to proste vypne.....na ty karte je pasivni chlauzeni tkaze vetracek asi ne....
    1. grafická karta
    2. základní deska
    3. zdroj

    Co ty kondíky?
    A jaký že to máš teda zdroj? Necvakne v něm třeba? Nehřeje víc? Točí se mu ventilátor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Je to prostě v chlazení, jádro je ve varu

    Chce to chladič sundat, očistit, nanést novou pastu a znova kvalitně přichytit a pasiv ofukovat kvalitně.
    Karta má externí napájení? Máš ho dobře zapojené?
    Jaký máš zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od rokos Zobrazit příspěvek
    V botovacim menu nemám normální bilá pismena , nybrz orandzovo bila.....
    pro tgfh: Tohle je zajímavé... že by grafika odcházela do věčných lovišť? Kdysi mi to taky dělala grafika, těsně před tím než klekla nadobro - ale neměnila bílou, ale totálně rozházela barvy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    Nechci byt za lamu ,ale ja sem proste tzv.uzivatelsky typ takze kdyz na me vyplivnes slovo kondiky tak nvm o co de .....Vse mi de tak jak ma ve zdroji to neni ani v nicem jinym....Je to proste grafika.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Boot menu mě nezajímá, kdyby mi to dělalo vždy neříkám, ale tohle.

    Nejprve pořešit teplotu, pokud je OK a napájení je taky OK, tak je blbá karta
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    mam ji rok jak by mohla odejit po roce ????tomu neverim.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Citace Původně odesláno od rokos Zobrazit příspěvek
    mam ji rok jak by mohla odejit po roce ????tomu neverim.....
    v IT je všechno možné

    NO, zatím to tedy vypadá nejpravděpodobněji na tu grafiku... Jak říká fgfh zjistit teploty, přinejhorším i třeba prstem

    Kondenzátory jsou takové ty válečky, co jsou naskládané všude po grafice a základovce. Není třeba nějaký nafouklý, nějak víc nahnutý, prasklý, nedejbože ohořelý?
    Naposledy upraveno uživatelem kane.shw: 18-02-2008 v 20:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od rokos Zobrazit příspěvek
    mam ji rok jak by mohla odejit po roce ????tomu neverim.....
    Já taky ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    11

    mel sem pujcenou grafarnu a normalne sem mohl parit.....je to divne ale lcd dole na pc mi taky neak odeslo,ale nemuzu najit spojitost mezi displejem na pc a grafickou kartou .....Jednou mi ta karta chvili sla normalne asi 10 min a pak zase OFFFFF.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Jak jsem řekl "jádro je ve varu"

    Co to externí napájení? jaký máš zdroj? Můžeš odpovídat a ne tady filozofovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    53

    Nebud na nej zlej , ja byl taky takovy nepamatujes?
    Jo taky si myslim ze je to bud ve zdroji (mala sance) ale myslim si ze je to v prehrivani ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. grafika nvidia mx440 64mb(pomoc)
    Od Lap33 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-07-2011, 22:04
  2. GeForce: Aka grafika pre zostavu? pomoc
    Od swan459 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-03-2010, 15:27
  3. Prosim o pomoc
    Od tommmmm v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 21:35
  4. LCD: Pls nutně pomoc LCD samsung
    Od Creamz1 v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 13:47
  5. Radeony: Pomoc grafika kolabuje !
    Od Swordmen v sekci Grafické karty
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 14-11-2007, 12:45