Zdravim vsechno a prosim o pomoc.Mam tu veliky problem.Moje graficka karta zacla ze dne na den proste blbnout.Zacalo to u hrani pc hry (mrznuti) a pak me to vyhodilo se systemu a musel sem preinstlaovat win xp.Po nainstalovani chipsetu sem vlozil cd od grafiky a snazil se nainstlaovat drivery.Instalace probihala a najednou ''TMA'' a nic a nezbyvalo mi nic jineho nez restart a opet preinstlaovat system....Ted sem normalne ve winech, ale nemam nainstalovane ovladace na grafiku, protoze bych dopadl opet tim ze by se mi vypl monitor a nezbylo by mi nic jineho nez posledni funkcni konfigurace.V botovacim menu nemám normální bilá pismena , nybrz orandzovo bila.....Byl u me jakysi ''pan opravar'' a ten rikal ze kdyby grafika byla rozbita tak nejde vubec,aloe v grafice to je protoze kdyz sem mel jinou tak pc normalne bezelo i s hrama atp.....KDyz du na spravce zarizeni tak mam vykricnik u ŘADIČ VIDEA (kompatibilni se standartem VGA)....KDyz na to kliknu a dam nainstalovat/preinstlaovat tak chvili se tma neco kopiruje a pak zase ta ''TMA'' a zase jak jinak nez restart atd......Zkousel sem nainstlaovat novejsi ovladace, ale vysledek je vždy stejny.Proste se mi vzdy vypne monitor, ale pocitac jakoby jede dal i hudba hraje kdyz se ten monitor vypne,ale uz s tim nic nejde udelat.Proto prosím neakeho/neakou odbornika/odbornici nebo nekkoho kdo se v tom vyzna a mohl by mi poradit co mam delat, aby mi vse slapalo tak jak ma.....
Ge force 7600
AMD athlon(tm) 64 procesor 3500+
2,21 GHz
1.00 gb ram.....
Sem lajk takze se omnlouvam za to jak sem muj problem formuloval .....Prosim o pomoc ....Klidne napiste na mail nebo na icq......