Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Periferie: připojení sceneru HP 5370

  1. #1
    Neregistrovaný

    Jméno tazatele: bob

    Znění dotazu:
    prosím poraďte.Scener HP 5370C mně pod Windows XP fungoval bez problémů.Nyní jsem koupil nový počítač již s Windows VISTA a nyní nejsem schopen tento scener nainstalovat

    HW a SW počítače jehož se dotaz týká:

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Přesně stejný problém, mám laserovou černobílou tiskárnu (Konica Minolta PagePro 1350W), pod XP fungovala skvěle a na Vistě prostě "nejde nainstalovat", nechápu proč.

    Tak to teďka taky řeším, teď mě napadá, že by možná pomohlo instalnout drivery pro XP v režimu kompaktibility.
    Mám na to teďka čas tak si s tím pohraju a když tak se ozvu.



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Co se zkusit podivat na stránky výrobce jestli se od něj nědají stáhnout drivery pro visty? Podle mě to nepujde nainstalovat v kompatybilním režimu

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Právě že drivery pro Visty taky nic neudělaj, aspoň teda u mě

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    100

    Tenhle scanner neni podporovan ve Vistach viz:
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...&product=60665

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Právě že drivery pro Visty taky nic neudělaj, aspoň teda u mě
    Podivej se na tohle, mozna Ti to pomuze
    http://www.planetamd64.com/index.php?showtopic=30809

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    No konečně, už mi běží

    Musel jsem přepnout port z FILE: (tisk do souboru) na USB001:
    V tom byl ten chyták

    Zkus to taky je to ve vlastnostech, v záložce Porty



Podobná témata

  1. Rozhraní USB, BT...: USB Periferie >5m od PC
    Od jagged v sekci Periferie
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-02-2012, 16:57
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-05-2011, 14:15
  3. Periferie: TV
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-12-2010, 18:04