Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Fujitsu Siemens 22" ScaleoView L22W-9

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    darec potřeboval bych vědět Váš názor na Fujitsu Siemens 22" ScaleoView L22W-9

    Nikde není žádná recenze: jas 300
    Kontrastní poměr 1000:1
    pozorovací uhel : 170°/170°
    Odezva 5ms
    rozlišení 1680x1050

    Je to dobrá koupě ?? vyplatí se to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    tohle mas jen papírové hodnoty, chtělo by ho to vidět v provozu. Jestli ho mají v obchodě kameném, tak si ho nech ukázat Hodnoty ma jinak celkem dobry, ale chce to aby napsal někdo kdo ho má
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    No maj to v Makru akci za 4800 Kč s DPH a nevim teda jestli pro něj mám jít nebo ne na českejch stránkách vůbec nic neni jen v zahraničních a právě nevim když je tak levnej jestli se vyplatí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Pokud nemá DVI tak se nevyplatí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Pokud nemá DVI tak se nevyplatí
    No má to jen D-SUB rozhraní a moje sestava bude vypadat asi takto :
    Naposledy upraveno uživatelem _FrOst_: 20-02-2008 v 15:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Pokud má jen D-Sub tak bych ho nebral.

    Ohledně PC:

    CPU: OK
    Chladič: Stačí AC Freezer 64 Pro, ale můžeš vybraný nechat.
    MB: Doporučil bych moji oblíbenou http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M0971K7BU8
    popř. http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M097219G2H
    nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M097219FSO
    RAM: OK
    VPU: OK
    HDD: OK
    Čtečka, mechanika: OK
    Zdroj: Bohatě stačí tento:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508O0V41NKC5D
    nebo dokonce
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508O0V41NJBRU
    Case: Dle vkusu, OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Pokud má jen D-Sub tak bych ho nebral.

    Ohledně PC:

    CPU: OK
    Chladič: Stačí AC Freezer 64 Pro, ale můžeš vybraný nechat.
    MB: Doporučil bych moji oblíbenou http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M0971K7BU8
    popř. http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M097219G2H
    nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M097219FSO
    RAM: OK
    VPU: OK
    HDD: OK
    Čtečka, mechanika: OK
    Zdroj: Bohatě stačí tento:
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508O0V41NKC5D
    nebo dokonce
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508O0V41NJBRU
    Case: Dle vkusu, OK
    Je pravda že jsem chtěl na chladiči něco ubrat a přidat do desky ale myslel jsem třeba http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M097000A1P
    a ještě mě zajímá jestli mi do socketu am2+ pujdou CPU s Am2 ?? no a stim zdrojem to ještě promyslím ale určitě bych ho chtěl do budoucna ugradovat třeba tak za rok a půl chápeš ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    Je pravda že jsem chtěl na chladiči něco ubrat a přidat do desky ale myslel jsem třeba http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508M097000A1P
    a ještě mě zajímá jestli mi do socketu am2+ pujdou CPU s Am2 ?? no a stim zdrojem to ještě promyslím ale určitě bych ho chtěl do budoucna ugradovat třeba tak za rok a půl chápeš ne ?
    Do desky AM2+ jdou normálně AM2 CPU.
    Ty desky (M2N-E (SLI)) neber, jsou to fakt shitky.

    Ohledně zdroje kup http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4508O0V41NKC5D
    700Kč navíc za 30W nestojí

    Citace Původně odesláno od _FrOst_ Zobrazit příspěvek
    chápeš ne ?
    právě že nechápu, co upgradovat? zdroj nebo hw?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Ale jako do budoucna že a tu desku mám vzít teda jakou ?? a tady právě chci aby byla tak středně výkoná aby se tam mohly dávat ty novější komponenty až to za ty 2 roky budu upgradovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    I ta http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M097219FSO bude za 2 roky stará, ale do budoucna je "nejlepší".

    O Intelu jsi neuvažoval?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    I ta http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M097219FSO bude za 2 roky stará, ale do budoucna je "nejlepší".

    O Intelu jsi neuvažoval?

    No neuvažoval protože ten Black Edition s OC přes násobič bych dal tak na 3.0+ GHZ

    Ale možná by bylo dobrý asi pouvažovat Do těch 14000 tisíc
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Chceš teda návrh na sestavu na Intel patformě?

    Osobně jsem zastánce AMD, Intela bych si nikdy nekoupil nevím jak jsi na tom ty
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Viděl jsem 20" Fujitsu v makru. Mají horší barvy oproti Samsungu a LG vedle, zase obraz byl ostřejší. Ale bůhví jaký signál do toho pouští, takže je to jen tak mimo. Bral bych to hodně s nadhledem.

    EDIT: mimoto jsem viděl nějaké uživatel porovnávající D-SUB vs DVI na jiných fórech (cz i eng) a obecně všichni říkají, že tam rozdíl je, ale minimální. Ale asi dost zálěží na konkrétním modelu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No za 4800,- bych se na nej rozhodne sel podivat, nechal si ho predvest. A myslim ze v lonskym megatestu 19" TN LCD Fujitsu vyhralo (nebo to bylo na jinym serveru? ted nemam cas to hledat).
    Ta cena je libova (a jak bylo receno ten D-Sub je sice horsi, ale ze by to zas byla tragedie to se rict neda. Casto delam na LCD pripojenejch pres D-Sub a kdyz se nepodivam zezadu, tak to ocima nezjistim.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    89

    Jo tak návrh není k zahození můžeš to zkusit
    Naposledy upraveno uživatelem _FrOst_: 20-02-2008 v 19:00
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Externí HDD: zkušenosti? USB HDD Fujitsu-Siemens Storagebird 320GB 3,5"
    Od fahrus v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-10-2008, 19:35
  2. FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi2530/ C2D T5250/ 15.4"
    Od h4 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 29-10-2007, 17:51
  3. LCD: Fujitsu Siemens E22-1WGL
    Od speedsnail v sekci Monitory
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-07-2007, 11:24
  4. Fujitsu Siemens V3505
    Od VasekB v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-04-2007, 12:15
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 18:28