Nemáte někdo Repro Genius Home Theater System GHT-S200? Zajímali by mě názory na tyto repra, nebo doporučte jiné. Chci do nich zapojit PC i DVD.
Mám je doma...mám verzi bez digitalu. Me se libily ale zvukove na tom nejsou uplne nejlepe, ale v teto kategorii se zadne zazraky cekat nedaj. Libi se mi ovladani hlasitosti na subwuferu. Dakovy ovladani je moc maly. Vzdycky se mi nekam strati. Ale ma na sobe prepinani vstupu, coz kvituju.
Maj 1x 5.1 analog a 2xstereo (analog).
Na to ze jsou to plastaky, tak vypadaji opravdu dobre. Trochu si uzijes s jejich nestinenim. Kdyz zacne zvonit mobil, tak mi to leze na nervy....Kdyz to ale shrnu, tak je mam vice nez 2 roky a jsem s nima celkem spokojenej.
EDIT: jeste koukam ze tam chces mit napojeny 2 zdroje nejspise s 5.1....ma to jen jeden analog 5.1, takze bacha na to:)
Maj 1x 5.1 analog a 2xstereo (analog).
Na to ze jsou to plastaky, tak vypadaji opravdu dobre. Trochu si uzijes s jejich nestinenim. Kdyz zacne zvonit mobil, tak mi to leze na nervy....Kdyz to ale shrnu, tak je mam vice nez 2 roky a jsem s nima celkem spokojenej.
EDIT: jeste koukam ze tam chces mit napojeny 2 zdroje nejspise s 5.1....ma to jen jeden analog 5.1, takze bacha na to:)