Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vzdialeny pristup PDA k PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    Chcem sa opytat. je neaky program pre PDA aby som sa dostal cez net k mojmu PC domaň, cize da sa spojazdnit vzdialeny pristup? ak ano tak ako??
    Dakujem Lukas
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Dobrý den, na PC si nainstalujte VNC server a do PDA VNC Viewer - http://www.freewarepocketpc.net/ppc-...v1-0-1-17.html
    Bude ale třeba buď veřejná IP adresa, pokud ji nemáte, zkuste se somluvit s providerem, aby vám jeden port na venkovní IP nechal přesměrovat na vaše PC. Další možností může být logmein.com či podobné služby, ale ty jsem osobně netestoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3

    cize potrebujem od poskytovatela internetu pevnu IP adresu ak sa nemylim ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    V případě VNC ano (a nebo providera se kterým se dá domluvit na přesměrování). V případě logmein pokud vím ne, ale kdysi dávno, když tahle služba začínama, mi nefungovala a tak jsem přešel na VNC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    BTw nema wm od verze 6 primo nejaky Remote desktop? Celkem by me tato vec taky zajimala protoze uvazuji o porizeni pda ... co s etyce te verejne ip staci asi najit podobne udelatko pro pda jako je pro pc hamachi .. ktere vytvori tunel s vlastni ip na kterou se da konektit z venku .. otazka je zda neco takoveho funkcniho pro pda existuje ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    26

    Dobrý den,

    ano, vzdálená plocha v nových WM je. Hamachi pro PDA či jeho obdobu jsem kdysi usilovně hledal, ale nic jsem nenašel, takže tudy nejspíš cesta nevede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    1

    Logmein funguje spolahlivo ale len v IE v Opere nefunguje. Po prihlaseni sa instaluje daky plug-in pre pda.
    Ma to moznosti nastavenie rozlisenie, prisposobenia len po nalogovani s PDA sa na PC otoci obraz a zmeni rozlisenie. Po odhlaseni sa vsetko vrati spat.
    Odporucam
    Odpovídat lze po přihlášení